Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο γίνεται λόγος για το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού μιας εταιρίας. Τι ακριβώς, όμως, προσφέρει και ποιος είναι ο ρόλος του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού;

Ο βασικός ρόλος του τμήματος HR είναι να υποστηρίζει και την εταιρία και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή, οπότε ένας επιτυχημένος σύμβουλος HR προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες και να ικανοποιήσει τις ανάγκες και των δύο μερών με επιτυχία. Μέσα από ποιες αρμοδιότητες γίνεται αυτό; Μέσα από την επιλογή, πρόσληψη και εκπαίδευση του προσωπικού, τη σωστή επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων, την επίβλεψη της τήρησης της εργασιακής δεοντολογίας, τη μισθοδοσία, κτλ.

Και τι συμβαίνει όταν μια εταιρία δε διαθέτει οργανωμένο ή επαρκές τμήμα ανθρώπινου δυναμικού; Μπορεί να συνεργαστεί με κάποια εταιρία που παρέχει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού όπως η Randstad, προκειμένου να διατηρήσει χαμηλά τα κόστη και να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το www.randstad.gr για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε στο 210-6770523 ή στο 2310-414731.