Η επιλογή ανθρώπινου δυναμικού είναι μια διαδικασία η οποία πρέπει να έχει ιδιαίτερη θέση στην στρατηγική και στο πλάνο των εργοδοτών, την στιγμή που όλες οι εταιρείες προσπαθούν να βρουν τον  τρόπο για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Μια νέα θέση εργασίας και η απόφαση για την εύρεση, επιλογή και αξιολόγηση προσωπικού θα πρέπει να γίνεται από ένα εξειδικευμένο τμήμα  ανθρώπινου δυναμικού. Διαφορετικά, τα στελέχη που αναλαμβάνουν αυτή την διαδικασία θα πρέπει να έχουν την απαραίτητη γνώση (όχι μόνο εμπειρία) και τεχνικές για να κάνουν την καλύτερη επιλογή σε στελέχη. Εξάλλου, στο οικονομικό περιβάλλον που βιώνουμε, καμία εταιρεία δεν έχει τη δυνατότητα και τους πόρους να κάνει λανθασμένες επιλογές.

Αυτή η περίοδος είναι για να λαμβάνονται αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην επιτυχία  και στην επίτευξη των στόχων. Συνεπώς, η λύση στην επιλογή του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού που θα μας φέρει τα απαραίτητα αποτελέσματα, θα πρέπει να περιλαμβάνει και την συνεργασία με εταιρείες  που παρέχουν με υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.

Η Randstad διαθέτει σημαντική εμπειρία σε τοπικό και διεθνές επίπεδο στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού,  η οποία μπορεί να εξασφαλίσει την σωστή επιλογή.

Επισκεφθείτε το http://www.randstad.gr για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε σήμερα.