Η εξειδικευμένη στελέχωση στην Ελλάδα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της εύρεσης και αξιολόγησης προσωπικού. Οι σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού μέσα από πιστοποιημένες διαδικασίες μπορούν να εξασφαλίσουν την εύρεση και αξιολόγηση στελεχών που θα καλύψουν θέσεις εργασίας για μόνιμη απασχόληση ή προσωρινή απασχόληση.

Μέσω της υπηρεσίας  εξειδικευμένης στελέχωσης ένας εργοδότης μπορεί να εξασφαλίσει τόσο την εύρεση και αξιολόγηση μεσαίων, υψηλόβαθμων και διευθυντικών στελεχών, αλλά  υποψηφίων που διαθέτουν συγκεκριμένες και ξεχωριστές γνώσεις.

Καθώς οι απαιτήσεις και οι προκλήσεις στην σημερινές συνθήκες τις αγοράς είναι ιδιαίτερα απαιτητικές για την επίτευξη των στόχων και σημαντικών αποτελεσμάτων, η στρατηγική στην εύρεση προσωπικού πρέπει να πραγματοποιείται από συμβούλους hr.

Μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες hr μπορεί να παρέχει ταχύτητα, ποιοτικά αποτελέσματα, αλλά και γνώση των απαιτήσεων της αγοράς εργασίας τόσο για τους εργοδότες όσο και για τα υποψήφια στελέχη.

Επικοινωνήστε με την Randstad στο 210-6770523 για την Αθήνα και 2310-414731 για την Θεσσαλονίκη, και ένας σύμβουλος μας θα σας ενημερώσει άμεσα για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Εναλλακτικά επισκεφθείτε το http://www.randstad.gr