Ολοένα και περισσότερες εταιρίες, παρά τις συνθήκες της αγοράς, δείχνουν μεγαλύτερη προσοχή στις στρατηγικές αποφάσεις τους. Το ίδιο συμβαίνει και για τις αποφάσεις που λαμβάνονται για το ανθρώπινο δυναμικό, όπου παρατηρείτε η τάση για την επιλογή προσωπικού που συνολικά θα κάνει την διαφορά στην αποτελεσματικότητα και την ανάπτυξη.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος μιας εταιρίας και του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείτε, όλο ένα και περισσότεροι εργοδότες εμπιστεύονται εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και την ποιότητα για την επιλογή των στελεχών.

H Randstad, με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και σημαντική γνώση από τις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς μπορεί να αποτελέσει τον συνεργάτη σας σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας μέσω του http://www.randstad.gr ή στο 2106770523 για το γραφείο της Randstad στην Αθήνα ή στο 2310414731 για το γραφείο της  Randstad στην Θεσσαλονίκη.