Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότεροι εργοδότες προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για να δημοσιεύσουν τις αγγελίες για τις νέες θέσεις εργασίας που διαχειρίζονται έτσι ώστε να προσελκύσουν τα καλύτερα διαθέσιμα στελέχη από την αγορά εργασίας.

Οι εργοδότες, εκτός από τα παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας, διαθέτουν πλέον και αρκετές επιλογές μέσω του internet από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν για να δημοσιεύσουν τις αγγελίες τους. Ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές το τελευταίο διάστημα έχει προστεθεί και το jobbing_GR από την Randstad, μέσω του οποίου οι εργοδότες έχουν την δυνατότητα να δημοσιεύσουν μέσω τους site της Randstad τις αγγελίες τους.

Η υπηρεσία προσφέρεται χωρίς κανένα κόστος για τους εργοδότες στους οποίους τους δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσουν τα στελέχη που επισκέπτονται το site της Randstad, αλλά και να αναπτύξουν το branding τους ανάμεσα στους υποψήφιους για εργασία.

Η διαδικασία για την καταχώρηση των θέσεων εργασίας σας είναι απλή και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις. Για να ξεκινήσετε μπορείτε να πατήσετε στο /εργοδότες/υπηρεσίες/καταχώρηση_θέσεων_εργασίας/καταχώρηση_θέσεων_εργασίας.htm