Η Randstad περήφανα ανακοινώνει τη διοργάνωση από τα μέσα Μαρτίου μίας σειράς από study jams βασισμένα στην τεχνολογία Google Cloud, σε συνεργασία με την ομάδα Google Developers Greece (GDG).  

Τα Google Cloud Study Jams αφορούν ομάδες εκμάθησης για προγραμματιστές. Αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και κοινή απασχόληση να βρεθούνε μαζί και να μάθουν κάτι από κοντά και όχι εξ αποστάσεως. Οι εκπαιδευτικές αυτές συνεδρίες έχουν σκοπό να εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες με συγκεκριμένες δεξιότητες, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την προσωπική ή την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Με το Google Cloud Study Jam, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τα βασικά εργαλεία και τις δυνατότητες του Google Cloud. Τους παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στα διαδικτυακά εργαστήρια και έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα προτεινόμενα θέματα για να παρακολουθήσουν: Machine Learning, Kubernetes, IoT στο Cloud.Τα Google Cloud Study Jams πραγματοποιούνται στα κεντρικά γραφεία της Randstad στην Αθήνα. Όταν ολοκληρωθούν οι συνεδρίες, παρέχεται στους συμμετέχοντες ελεύθερη πρόσβαση για 30 μέρες σε ακόμα περισσότερα εργαστήρια, τα οποία μπορούν να ολοκληρώσουν με βάση το δικό τους πρόγραμμα. Μετά τη συμπλήρωση των απαιτούμενων εργαστηρίων, κερδίζουν ένα Google Cloud badge, το οποίο θα ενισχύσει το online προφίλ τους και το βιογραφικό τους.Προκειμένου να συμμετάσχεις σε κάποιο study jam, θα χρειαστεί να προμηθευτείς το εισιτήριό σου από την πλατφόρμα eventbrite και να έχεις μαζί σου φορητό υπολογιστή κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης. Μάθε περισσότερα εδώ.

Υπό τη διοργάνωση της Randstad και του Google Developers Group Greece (GDG).

ㅤ
ㅤ