εξέλιξε τις tech δεξιότητές σου με τη randstad.

Σε συνεργασία με την ομάδα Google Developers Greece (GDG), η Randstad διοργανώνει μία σειρά από study jams βασισμένα στην τεχνολογία Google Cloud. Απαιτείται εγγραφή για την παρακολούθηση. Εξασφάλισε το εισιτήριό σου μέσω της πλατφόρμας eventbrite και φρόντισε να έχεις μαζί σου φορητό υπολογιστή σε κάθε συνεδρία.

μάθε περισσότερα
 

τι είναι τα study jams?

Τα Study Jams αφορούν ομάδες εκμάθησης για προγραμματιστές. Αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και κοινή απασχόληση να βρεθούνε μαζί και να μάθουν κάτι από κοντά και όχι εξ αποστάσεως.

Οι εκπαιδευτικές αυτές συνεδρίες θα εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες με συγκεκριμένες δεξιότητες τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για προσωπική ή επαγγελματική εξέλιξη.

γιατί να παρακολουθήσω το google study jam;

Με το Cloud Study Jam, θα μάθεις τα βασικά εργαλεία και τις δυνατότητες του Google Cloud. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στα διαδικτυακά εργαστήρια. Μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε από τα προτεινόμενα θέματα για να παρακολουθήσεις: Machine Learning, Kubernetes, IoT.

Μετά τη συνεδρία, οι συμμετέχοντες μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν εργαστήρια προκειμένου να κερδίσουν Google Cloud badges.

Προκειμένου να συμμετάσχεις σε κάποιο study jam, θα χρειαστεί να προμηθευτείς το εισιτήριό σου από την πλατφόρμα eventbrite και να έχεις μαζί σου φορητό υπολογιστή κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης. Τα study jams ξεκινούν ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα και όλοι οι συμμετέχοντες εργάζονται ταυτόχρονα σαν ομάδα, γι αυτό φρόντισε να είσαι έγκαιρα στα γραφεία μας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και υπάρχει λίστα αναμονής. Κατανοούμε ότι μπορεί να προκύψει κάτι και να μην καταφέρεις να έρθεις. Σε αυτήν την περίπτωση, ακύρωσε το συντομότερο την εγγραφή σου από την πλατφόρμα eventbrite, έτσι ώστε να δοθεί η θέση σου στο επόμενο άτομο στη λίστα αναμονής. 

επέλεξε κάποιο εργαστήριο

machine learning kubernetesIoT
introduction to SQLintro to dockerinternet of things: qwik start
bigquery qwik start node kubernetes a tour of cloud IoT core
cloud ML engine qwik startslack bot in node.js on kubernetes streaming IoT data to google cloud storage
google cloud speech API bonus: google assistant: qwik start - templates
μάθε περισσότερα & κάνε εγγραφή

ακούγεται ενδιαφέρον;

  • Κάνε εγγραφή τώρα και εξασφάλισε το εισιτήριό σου μέσω της πλατφόρμας eventbrite.

  • Θα μας βρεις στον 13ο όροφο του Πύργου Αθηνών, Κτίριο Α, Λεωφ. Μεσογείων 2 & Σινώπης, Αμπελόκηποι, Αθήνα. 

  • Να βρίσκεσαι έγκαιρα στα γραφεία μας. Τα Study Jams ξεκινούν την προγραμματισμένη ώρα και η εκμάθηση θα γίνεται online με τη συμμετοχή όλων σαν ομάδα. 

  • Φέρε μαζί σου το φορητό σου υπολογιστή 'φορτισμένο', προκειμένου να μπορείς να συμμετάσχεις στη διαδικασία της εκμάθησης. 

  • Θα πρέπει να διαθέτεις λογαριασμό Gmail για να συμμετάσχεις στην εκπαίδευση. 

  • Σου έτυχε κάτι; Αν τελικά δεν καταφέρεις να παρεβρεθείς στη συνεδρία, απέσυρε την εγγραφή σου μέσω της πλατφόρμας eventbrite, ώστε να δώσεις τη θέση σου σε κάποιο άλλο άτομο στη λίστα αναμονής. 

google cloud study jam.

Υπό τη διοργάνωση της Randstad και του Google Developers Group Greece (GDG).  

μάθε περισσότερα & κάνε εγγραφή

αναζητάς εργασία στην πληροφορική;

Η ομάδα μας μπορεί να σε βοηθήσει με το επόμενο εργασιακό σου βήμα. Δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις μας πάνω στην πληροφορική και δημιούργησε ένα προφίλ μαζί μας τώρα. 

δες τις θέσεις μας & κάνε αίτηση τώρα