Το τμήμα στελέχωσης για θέσεις εργασίας στην Λογιστική και τα  Χρηματοοικονομικά αποτελείται από μία ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων hr που είναι αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση των προκλήσων ενός δυναμικού εργασιακού κόσμου.

Αξιοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυο της Randstad, μπορούμε να σας παρέχουμε τα εργαλεία, τις συμβουλές, τους πόρους και την πληροφόρηση για τις επιχειρηματικές εξελίξεις ανά πάσα στιγμή, ώστε να σας βοηθάμε να αντιλαμβάνεστε διαρκώς όλες τις παραμέτρους μιας κατάστασης. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί hr θα σας κρατούν ενήμερους για τις παγκόσμιες τάσεις και τις πιθανές ευκαιρίες της αγοράς ώστε να έχετε μια μακροπρόθεσμη αντίληψη της συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς εργασίας εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες σας. Εξασφαλίζοντας την Επιχειρησιακή Απόδοση

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η ασφάλεια της ανάθεσης και επίβλεψης των οικονομικών μιας επιχείρησης στα κατάλληλα άτομα, είναι ζωτικής σημασίας. Οι δραστηριότητες των εργαζομένων στα χαμηλότερα διοικητικά επίπεδα πρέπει να ελέγχονται, η έκδοση των τιμολογίων να διεκπεραιώνεται, οι προϋπολογισμοί να εφαρμόζονται, το ρίσκο κάθε απόφασης να υπολογίζεται με ακρίβεια και να ανακαλύπονται νέοι, καινοτόμοι τρόποι ενίσχυσης των επενδύσεων. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με μια ομάδα ευσυνείδητων επαγγελματιών με ξεκάθαρη αντίληψη των οικονομικών θεμάτων. Για να ηγηθεί μια επιχείρηση στο σημερινό επιχειρησιακό περιβάλλον, χρειάζεται επαγγελματίες ικανούς να προβλέπουν με επιτυχία πώς κάθε επιχειρηματική απόφαση θα επηρεάσει τη συνολική της απόδοση.

Συνεργαζόμενοι με ειδικούς στον κλάδο της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, που γνωρίζουν την αγορά, είτε είστε πελάτης, είτε είστε υποψήφιος σε αναζήτηση εργασίας στο συγκεκριμένο κλάδο, εξασφαλίζετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ενάντια στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Η Randstad βασιζόμενη στη γνώση και την επιρροή που ασκεί στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, είναι σε θέση να επιλέγει τους πιο ικανούς και ταλαντούχους υποψηφίους και να τους προσφέρει ποικίλες εναλλακτικές επιλογές επαγγελματικής εξέλιξης. Όταν πρόκειται για στελέχωση λογιστικών και χρηματοοικονομικών θέσεων, δε συμβιβαζόμαστε με μέτριες λύσεις. Ανέκαθεν, στοχεύαμε στη βελτίωση της γνώσης, της ποιότητας, της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας.

 

Έχουμε αφιερώσει πολλά χρόνια στην κατανόηση και τη διαμόρφωση του εργασιακού κόσμου. Εξελίσσουμε διαρκώς τις ζωές και τις επιχειρήσεις καθώς εξετάζουμε τα ζητήματα πέραν των καθορισμένων ορίων και κατανοούμε σε βάθος τις ανάγκες των υποψηφίων και των πελατών μας. Σε βάθος χρόνου, έχουμε διαγράψει μια πορεία που προσθέτει διαρκώς αξία, για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι.

Επιτυγχάνοντας το σωστό αποτέλεσμα

Η μεθοδολογία στελέχωσης της Randstad βασίζεται στη δέσμευση παροχής προσωποποιημένων υπηρεσιών, προσανατολισμένων στην επίτευξη αποτελεσμάτων και την τήρηση των διαδικασιών. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας εργάζονται πολύ σκληρά ώστε κάθε λεπτομέρεια να μπορεί να κάνει τη διαφορά και δίχως να προσκολλώνται σε μια γενική πολιτική μερικώς επιτυχημένη, σχεδιάζοντας κάθε ανάθεση πάνω στα δικά σας «μέτρα» και τις δικές σας ανάγκες. Η γεμάτη κατανόηση μεθοδολογία στελέχωσης της Randstad παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξασφάλιση της ταύτισης της νοοτροποίας μεταξύ των υποψηφίων και των οργανισμών.

Αναφορικά με τους υποψήφιους στον κλάδο της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, οι σύμβουλοί μας έχουν εκπαιδευτεί ώστε να μπορούν να σας καθοδηγήσουν μέσω μιας εκ βαθέων συνέντευξης, που τους επιτρέπει να σας γνωρίσουν καλύτερα και να σας στηρίξουν στην επιλογή του επόμενου επαγγελματικού σας βήματος.

 

Αναφορικά με τις επιχειρήσεις, οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι hr θα διενεργήσουν μια ολοκληρωμένη συνοπτική διαδικασία. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα του ρόλου, του επιχειρηματικού υπόβαθρου και του εργασιακού περιβάλλοντος επιβεβαιώνοντας την «ουσία» που αναζητάτε στον ιδανικό υποψήφιο. Στη Randstad επιγκεντρωνόμαστε στην εύρεση της καλύτερης λύσης.