τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσένα;

Όταν είσαι προσωρινά εργαζόμενος/η σε μια θέση σε έναν από τους πελάτες μας, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σου, όπως:

- Πληροφορίες ταυτοποίησης - το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένων διεύθυνσης κατοικίας, αριθμού τηλεφώνου κατοικίας και αριθμού κινητού τηλεφώνου), υπηκοότητα και χώρα διαμονής, ημερομηνία γέννησης, (σε εξαιρετικές περιπτώσεις) φύλο, ψηφιακή υπογραφή και γλώσσες που μιλιούνται. 

- Επαγγελματικές πληροφορίες - ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σου που σχετίζονται με την εργασία σου, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) του τίτλου, της περιγραφής και της τοποθεσίας εργασίας σου, του τμήματός σου, της επαγγελματικής ηλεκτρονικής διεύθυνσης, των επιπέδων αναφοράς και της κατάστασης απασχόλησης (πλήρες ωράριο, μερική απασχόληση, κ.λπ.).

- Οικονομικές πληροφορίες - οικονομικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού σου, πληροφοριών τραπέζης, αριθμού φορολογικού μητρώου.

- Πληροφορίες αποδοχών - ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες αποδοχών, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) επαναλαμβανόμενων πληρωμών και παροχών, καθώς και του μπόνους σου.

- Πληροφορίες σχετικές με απόδοση - πληροφορίες σχετικές με την απόδοση, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) των αξιολογήσεων των επιδόσεών σου.

- Πειθαρχικές πληροφορίες - πληροφορίες που σχετίζονται με πειθαρχικά μέτρα τα οποία λήφθηκαν εναντίον σας, εάν υπάρχουν.

- Πληροφορίες παραπόνων - Προκειμένου να βοηθήσουμε στην αναφορά παραπόνων και (πιθανής) ανάρμοστης συμπεριφοράς εντός του ομίλου εταιριών Randstad, έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά κανάλια μέσω των οποίων οι ενδιαφερόμενοι ενδέχεται να εκφράσουν ανησυχίες, είτε μέσω τοπικών μηχανισμών αναφοράς που εφαρμόζονται στο επίπεδο των τοπικών εταιρειών του Ομίλου Randstad ή, για σοβαρή ανάρμοστη συμπεριφορά (συμπεριλαμβανομένης ανώνυμης παροχής πληροφοριών), μέσω της Γραμμής Ακεραιότητας μας, την εγκατάσταση αναφοράς του Ομίλου Randstad. Κάθε φορά που λαμβάνουμε μια αναφορά παραπόνου ή μια αναφορά σχετικά με (πιθανή) ανάρμοστη συμπεριφορά, ενδέχεται να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταγγέλλοντα, τα άλλα άτομα τα οποία αναφέρονται στην καταγγελία και το (τα) άτομο(-α) που αναφέρεται(-ονται) στην καταγγελία ή/και την έρευνα για την καταγγελία. 

- Αναγνωριστικά κυβερνητικά έγγραφα - κυβερνητικά δελτία ταυτότητας, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) του αριθμού εθνικού δελτίου ταυτότητας, του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης, όπως απαιτούνται από τον νόμο.

- Βιογραφικά και άλλες πληροφορίες πρόσληψης - το βιογραφικό σου και άλλες σχετικές πληροφορίες (όπως η φωτογραφία σου, σημειώσεις συνεντεύξεων και πληροφορίες οι οποίες περιλαμβάνονται στη συνοδευτική επιστολή ή ώς μέρος της διαδικασίας πρόσληψης).

- Δεδομένα ταξιδιών και εξόδων - πληροφορίες ταξιδιών και διαμονής και εξόδων, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) δρομολογίων ταξιδιών, καρτών ανταμοιβών ξενοδοχείων και ταξιδιών.

- Πληροφορίες που επιλέγεις να μας κοινοποιήσεις - πληροφορίες που επιλέγεις να μας κοινοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) πληροφοριών που μας κοινοποιείς όταν χρησιμοποιείς υποστήριξη ΙΤ ή καλείς τη γραμμή βοήθειας, καθώς και πληροφοριών σχετικά με εσένα, οι οποίες μπορεί να δόθηκαν από εσένα με τη χρήση διαδικτυακής κάμερας κατά την επικοινωνία σου μαζί μας.

- Πληροφορίες οχήματος - πληροφορίες σχετικά με το προσωπικό ή εταιρικό αυτοκίνητό σου, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) του αριθμού πινακίδας σου, προστίμων στάθμευσης και προστίμων οδήγησης.

- Φωτογραφίες και πλάνα βίντεο - κατά τη συμμετοχή σε εξωτερικές ή εσωτερικές εκδηλώσεις, συσκέψεις, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις, ενδέχεται να επεξεργαστούμε φωτογραφίες ή βίντεο όπου εμφανίζεσαι.

- Συνδρομές σε εργατικά συνδικάτα - δεδομένα τα οποία αποκαλύπτουν τη συνδρομή σου σε εργατικά συνδικάτα.

- Οικογενειακές και ανεξάρτητες πληροφορίες - πληροφορίες που σχετίζονται με την οικογένειά σου και τα εξαρτώμενα μέλη, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) λεπτομερειών σχετικά με τη σύνθεση της οικογένειας (ονόματα, φύλο, ηλικίες), τυχόν "ειδικών αναγκών" ή εκπαιδευτικών απαιτήσεων για παιδιά ή εξαρτώμενα μέλη, ειδικών αναγκών ηλικιωμένων γονέων, στοιχείων επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης.

- Πληροφορίες σχετικές με κάρτες ταυτοποίησης/ελέγχου πρόσβασης - οι κάρτες ταυτοποίησης υπαλλήλου και οι κάρτες ελέγχου πρόσβασης ενδέχεται να αναγράφουν το όνομά σου, τη φωτογραφία σου, τον αριθμό υπαλλήλου και ενδέχεται να συνδέονται με άλλα καταγεγραμμένα στοιχεία (τμήμα, αριθμός τηλεφώνου, αριθμός άδειας).

- Πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) - ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε πλάνα σου τα οποία λαμβάνονται μέσω της χρήσης συστημάτων παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) από εμάς.

- Αποτελέσματα δημοσκοπήσεων - ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις απαντήσεις σου σε ερωτήσεις δημοσκοπήσεων υπαλλήλων.

- Πληροφορίες που σχετίζονται με τη χρήση των συσκευών και του λογισμικού της Randstad από εσένα, καθώς και την πρόσβασή σου στο δίκτυο της Randstad - ενδέχεται να επεξεργαστούμε πληροφορίες που σχετίζονται με τη χρήση των συσκευών και του λογισμικού μας από εσέμα, καθώς και με την πρόσβασή σου στα δίκτυά μας, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) του ιστορικού πλοήγησής σου, της χρήσης  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαδικτύου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είτε στον χώρο εργασίας, από τον εξοπλισμό μας ή με άλλον τρόπο μέσω των δικτύων μας.

- Πληροφορίες επισκεπτών - όταν έχεις πρόσβαση στα κτίριά μας, ενδέχεται να συλλέξουμε το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας, τον αριθμό κυκλοφορίας αυτοκινήτου, τον αριθμό ταυτότητας σου, κ.λπ. για λόγους ασφαλείας. Όπου υποχρεούμαστε από τον νόμο, ενδέχεται επίσης να σου ζητήσουμε να κοινοποιήσεις πληροφορίες σχετικά με την υγεία σου (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με ιογενείς λοιμώξεις, γρίπη, κ.λπ.) για σκοπούς υγιεινής και ασφάλειας.  

- Ειδικές κατηγορίες δεδομένων, όπως: 

  • Πληροφορίες σχετικές με την υγεία - πληροφορίες σχετικές με την υγεία, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) τραυματισμών και έκθεσης, αναφορών συμβάντων, αναπηρίας, ασθένειας και απουσιών, καθώς και πληροφοριών άδειας μητρότητας, όπως απαιτούνται από τον νόμο.

  • Εθνική καταγωγή - πληροφορίες που αποκαλύπτουν την εθνική καταγωγή σου, όπως απαιτούνται από τον νόμο.

- Στον βαθμό που επεξεργαζόμαστε αυτές τις ειδικές κατηγορίες δεδομένων, θα προστατέψουμε, θα διασφαλίσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες με τρόπο συνεπή με την παρούσα ανακοίνωση και τους ισχύοντες νόμους.

- Πληροφορίες εμπορικών κυρώσεων σχετικές με εσένα  - ενδέχεται να επαληθεύσουμε, εάν είσαι πολιτικά εκτεθειμένο άτομο, ειδικώς σεσημασμένος πολίτης ή με άλλο τρόπο είσαι υποκείμενος σε κυρώσεις σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους ή κανονισμούς.

γιατί χρειαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα;

Η Randstad επεξεργάζεται όλα τα προσωπικά σου δεδομένα μόνο για τους σκοπούς που προσδιορίζονται παρακάτω:

- Γενικοί σκοποί διαχείρισης HR και διοίκησης (συμπεριλαμβανομένης διαχείρισης εργατικού δυναμικού): Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης του προσωρινού υπαλλήλου, ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις περί απασχόλησης και κοινωνικής ασφάλισης.

- Αποζημίωση, μισθοδοσία και αποζημίωση εξόδων (συμπεριλαμβανομένων αναφοράς και τιμολόγησης σε πελάτες): Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης του προσωρινού υπαλλήλου, ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για συμμόρφωση με έννομων υποχρεώσεις περί απασχόλησης και κοινωνικής ασφάλειας/φορολογίας.

- Ασφάλιση, σύνταξη και άλλες παροχές: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης των προσωρινών υπαλλήλων ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις περί απασχόλησης και κοινωνικής ασφάλισης.

- Διαχείριση επιδόσεων, ανάπτυξη καριέρας και εκπαίδευση: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης των προσωρινών υπαλλήλων ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, τα οποία συμπεριλαμβάνουν την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των υπαλλήλων

- Διαχείριση στόλου: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης των προσωρινών υπαλλήλων ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, τα οποία συμπεριλαμβάνουν την προστασία των περιουσιακών στοιχείων μας.

- Πειθαρχική διαχείριση και διαχείριση παραπόνων, έρευνες, εφέσεις (συμπεριλαμβανομένων καταγγελιών) και αναφορές χειρισμού μέσω της διαδικασίας αναφοράς ανάρμοστης συμπεριφοράς της Randstad: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Randstad, τα οποία περιλαμβάνουν την προστασία των εταιρικών περιουσιακών στοιχείων, την προστασία των έννομων συμφερόντων της και τη διαχείριση νομικών διαφορών/απαιτήσεων.

- Διαχείριση διαφορών και μικροδιαφορών: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Randstad, τα οποία περιλαμβάνουν την προστασία των εταιρικών περιουσιακών στοιχείων, την προστασία των έννομων συμφερόντων της και τη διαχείριση νομικών διαφορών/απαιτήσεων.

- Διαχείριση υγείας και ασφάλειας: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης του προσωρινού υπαλλήλου, ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις περί απασχόλησης και κοινωνικής ασφάλισης. Εάν δεν βασίζεται στους παραπάνω λόγους: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, τα οποία συμπεριλαμβάνουν την προστασία των υπαλλήλων, των περιουσιακών στοιχείων της, την προστασία των νόμιμων συμφερόντων της και τη διαχείριση νομικών αξιώσεων/διαφορών, ή την προστασία καίριων συμφερόντων των Υποκειμένων Δεδομένων.

 Διαχείριση αργιών, αδειών και απουσιών: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης του προσωρινού υπαλλήλου, και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τα έννομα συμφέροντα της Randstad, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τη βελτίωση της αποδοτικότητας στον εργασιακό χώρο και τη σωστή επιχειρηματική δραστηριότητά της.

- Συμμόρφωση με την εργασιακή και την φορολογική νομοθεσία, καθώς και με την νομοθεσία κοινωνικής ασφάλισης και άλλες νομικές ή κανονιστικές απαιτήσεις (π.χ. απαιτήσεις ίσης ευκαιρίας και ποικιλομορφίας στον εργασιακό χώρο): Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για συμμόρφωση με την απασχόληση και συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας περί εργασίας, φορολογίας, κοινωνικής ασφάλισης και άλλους νόμους και κανονισμούς;

- Υποστήριξη ΙΤ: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης των προσωρινών υπαλλήλων ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, τα οποία συμπεριλαμβάνουν την προστασία των περιουσιακών στοιχείων μας και τη διασφάλιση της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων μας.

- Εγκαταστάσεις, ασφάλεια και λόγοι σχεδιασμού εκτάκτων περιπτώσεων: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης των προσωρινών υπαλλήλων ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, τα οποία συμπεριλαμβάνουν την προστασία και την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων μας, των εγκαταστάσεών μας, των πληροφοριακών συστημάτων μας και των ανθρώπων μας.

- Βελτιστοποίηση δικτύου και χρήσης συσκευών και σχετικοί έλεγχοι ασφάλειας (συμπεριλαμβανομένης πρόσβασης στο εταιρικό δίκτυο και επαλήθευσης): Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης των προσωρινών υπαλλήλων ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, τα οποία συμπεριλαμβάνουν την προστασία των περιουσιακών στοιχείων μας και τη διασφάλιση της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων μας.

- Η αποτροπή, η ανίχνευση και η έρευνα απάτης και άλλων εγκλημάτων και η συμμόρφωση με καθεστώτα κυρώσεων (συμπεριλαμβανομένων αναγνώρισης πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, ειδικώς σεσημασμένων πολιτών και ελέγχου σε καταλόγους κυρώσεων): Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, τα οποία περιλαμβάνουν την προστασία των περιουσιακών στοιχείων της και τη διαχείριση νομικών διενέξεων/αξιώσεων, ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για συμμόρφωση με τις νόμιμες υποχρεώσεις μας (συμπεριλαμβανομένων όταν οι αρχές ή οι διακυβερνήσεις ζητούν πληροφορίες για έναν προσωρινό εργαζόμενο).

- Διαχείριση έκτακτης ανάγκης και καταστροφών: Βάσει του έννομου συμφέροντος της Randstad, το οποίο περιλαμβάνει τη διασφάλιση της προστασίας ταλέντου, και όπου ο παραπάνω λόγος δεν υφίσταται επειδή το απαιτεί η τοπική υποχρεωτική νομοθεσία, μόνο σε αυτές τις περιορισμένες περιπτώσεις αυτό ενδέχεται να βασίζεται σε συγκατάθεση.

- Διαχείριση μετεγκατάστασης, κινητικότητας και ταξιδιών: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την απόδοση της σύμβασης απασχόλησης των προσωρινών υπαλλήλων ή/και η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τα έννομα συμφέροντα της Randstad, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τη βελτίωση της αποδοτικότητας στον εργασιακό χώρο και τη σωστή επιχειρηματική δραστηριότητά της 

- Για την παρακολούθηση και την συμμόρφωση με τις πολιτικές και διαδικασίες της Randstad: Για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, οι οποίοι περιλαμβάνουν την προστασία των περιουσιακών στοιχείων και τη διασφάλιση της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων.

- Για την παρακολούθηση και την συμμόρφωση με τις πολιτικές και διαδικασίες της Randstad: Για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, οι οποίοι περιλαμβάνουν την προστασία των περιουσιακών στοιχείων και τη διασφάλιση της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων.

- Πρόσληψη και στελέχωση: σύμφωνα με τη νομική βάση (α) (προ)συμβατική ανάγκη για τις υπηρεσίες μας κατά την αντιστοίχιση (π.χ. μέσω του Όροι & Προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα) ή όταν συνάπτουμε σύμβαση απασχόλησης προσωπικού με εσάς, απαιτούμε κάποια δεδομένα προκειμένου να είμαστε σε θέση να συγγράψουμε αυτή τη σύμβαση και στη συνέχεια προκειμένου να είμαστε σε θέση να την εκτελέσουμε σωστά.

(β) Εάν και μόνο εάν η τοπική διαδικασία δεν ισοδυναμεί με μια νομικά δεσμευτική συμβατική σχέση (α) ή εάν η ισχύουσα νομοθεσία προβλέπει αλλιώς, η εξαίρεση θα μπορούσε να βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας για τη δημιουργία και διατήρηση μιας σχέσης.

(γ) Όπου τα (α) και (β) δεν είναι εφικτά ή όπου το απαιτεί η τοπική νομοθεσία, μόνο σε αυτές τις περιορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται το παραπάνω να βασίζεται σε συγκατάθεση.

- Δημοσκοπήσεις υπαλλήλων, στατιστικοί σκοποί: Βάσει του έννομου συμφέροντός μας να πραγματοποιούμε δημοσκοπήσεις σε προσωρινούς εργαζόμενούς μας με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των αναγκών τους, τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και τη διατήρηση μιας καλής σχέσης με τους προσωρινούς εργαζόμενούς μας και με τους πελάτες οι οποίοι απασχολούν τους προσωρινούς εργαζόμενούς μας.

- Εκδηλώσεις: Βάσει του έννομου συμφέροντός μας να διοργανώνουμε εκδηλώσεις για την καλύτερη δημιουργία και διατήρηση καλής σχέσης με την κοινότητα προσωρινών εργαζομένων και με τους πελάτες οι οποίοι απασχολούν τους προσωρινούς εργαζόμενούς μας.

- Για τη διαχείριση συνδρομών υπαλλήλων σε επαγγελματικούς συλλόγους: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τα έννομα συμφέροντα της Randstad, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τη βελτίωση της αποδοτικότητας στον εργασιακό χώρο και τη σωστή επιχειρηματική δραστηριότητά της.

- Για την πραγματοποίηση εσωτερικών και εξωτερικών ελέγχων: Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, τα οποία περιλαμβάνουν τη βελτίωση της αποδοτικότητας στο εργασιακό περιβάλλον και την κατάλληλη άσκηση της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της, συμπεριλαμβανομένης συμμόρφωσης με νόμους και κανονισμούς.

- Για τη διενέργεια εταιρικών συναλλαγών (συμπεριλαμβανομένων συγχωνεύσεων, εξαγορών και εκποιήσεων): Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τον σκοπό των έννομων συμφερόντων της Randstad, τα οποία περιλαμβάνουν το ενδιαφέρον της Randstad στην ανάπτυξη της επιχείρησής της μέσω συγχωνεύσεων, εξαγορών και εκποιήσεων.

για πόσο καιρό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα;

Tα προσωπικά σου δεδομένα θα διατηρηθούν όχι περισσότερα από ότι χρειάζεται. Οι περίοδοι αποθήκευσης που χρησιμοποιούμε εξαρτάται από την σχετικότητα των δεδομένων για  τη διατήρηση ή καταγραφή της σχέσης μας και από τους άλλους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω, τις εκ του νόμου εφαρμοζόμενες περιόδους αποθήκευσης, άλλες αξιώσεις ή άλλες υποχρεώσεις. Ενδέχεται να διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εάν αυτό είναι απαραίτητο σε σχέση με οποιαδήποτε πραγματική ή δυνητική διαμάχη (π.χ. χρειαζόμαστε αυτά τα προσωπικά δεδομένα για τη δημιουργία ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων), στην οποία περίπτωση θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σου ως το τέλος αυτής της διαμάχης/διένεξης, ή/και για τη συμμόρφωσή μας με νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις (π.χ. για σκοπούς φορολόγησης ή συνταξιοδοτικού), στην οποία περίπτωση θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα όπως απαιτείται από τη συγκεκριμένη υποχρέωση.)