Ο κόσμος της εργασίας τόσο παγκοσμίως, όσο και στην Ελλάδα έχει αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει ραγδαία. Οι μεταβολές που έχουν προκαλέσει η τεχνολογία και η παγκόσμια υγειονομική κρίση τα τελευταία χρόνια ήταν δραστικές. Σε αυτές τις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες καλούμαστε καθημερινά όλοι εργαζόμενοι και επιχειρήσεις να προσαρμοστούμε. 

Η απομακρυσμένη εργασία, η ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, η ευελιξία, ο πόλεμος ταλέντων, το employer branding, το quiet quitting είναι πλέον μέρος της συζήτησης στη νέα μας εργασιακής πραγματικότητα. 

Οι θέσεις απασχόλησης έχουν νέα χαρακτηριστικά και δεδομένα και σαν εργαζόμενοι αξιολογούμε πλέον και εμείς με διαφορετικά κριτήρια τις θέσεις αυτές, την ίδια στιγμή που οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις στην προσέλκυση και διατήρηση νέων ταλέντων.

Για να συζητήσουμε αυτά και άλλα πολλά, δημιουργήσαμε τη σειρά podcast “the future of work”. 

Στα επεισόδια μας θα ακούσεις μεταξύ άλλων για τις τελευταίες μας έρευνες, τις νέες τάσεις στο HR, επιτυχημένες πρακτικές από την Ελλάδα και τον κόσμο, καθώς και συμβουλές καριέρας στο ταξίδι της αναζήτησης εργασίας. 

Σε συνεργασία με το Fortune Greece, δημιουργήσαμε για τη σειρά podcast the future of work, τα  workforce talks, τα οποία έχουν ως στόχο να προσφέρουν, σε υποψήφιους και επιχειρήσεις, την αναλυτική μας ματιά στα νέα δεδομένα της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας έρευνες και παγκόσμιες τάσεις που ενσωματώνονται στην ελληνική πραγματικότητα.   

Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief του Fortune Greece και τα εξειδικευμένα μας στελέχη μας θα συζητούν σε κάθε επεισόδιο, μαζί και με ανθρώπους της αγοράς τα πιο επίκαιρα θέματα για το μέλλον της εργασίας. 

Τα επεισόδια της σειράς θα ανεβαίνουν προοδευτικά εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι!