Σε συνέχεια της ετήσιας έρευνας "HR Trends 2023" η Randstad, παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «τάσεις στο HR & τους μισθούς 2023». Tην Τρίτη, 9 Μαΐου, στις 11.00 π.μ. εξειδικευμένα στελέχη της θα παρουσιάσουν τις κορυφαίες τάσεις για τον κόσμο της εργασίας το 2023, τα σχέδια προσλήψεων, τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι εργοδότες στη διαδικασία στελέχωσης και τις στρατηγικές που εφαρμόζουν τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.

Το webinar, με τη Λήδα Σγουράκη, Director, Professionals, Randstad Hellas, και τoν Γρηγόρη Αναστασιάδη, Commercial Director, Randstad Hellas, θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν, πώς οι εταιρείες προσαρμόζονται στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, πρακτικές στελέχωσης και διατήρησης ταλέντων, αλλά και τα μέτρα που σκοπεύουν να λάβουν οι εταιρείες για το ανθρώπινο δυναμικό τους, σύμφωνα με τα ευρήματα της πιο πρόσφατης έρευνας της Randstad, HR Trends 2023.

Στόχος αυτού του webinar, είναι η ανάλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες, των πρακτικών που χρησιμοποιούνται για την πρόσληψη νέων ταλέντων και των παροχών που προσφέρουν οι εταιρείες για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους εργαζόμενους τους.

Το webinar απευθύνεται σε:
- Γενικούς Διευθυντές & διευθυντικά στελέχη
- HR Managers και στελέχη
-Decision Makers
-Hiring/Line Managers, Team Leaders & Project Managers
-Μέλη της διοικητικής ομάδας
-Οικονομικούς Διευθυντές ή στελέχη του οικονομικού τμήματος
-Ιδρυτές startup και στελέχη
-Στελέχη τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας
-Εργαζόμενους που θέλουν να είναι πάντα ενήμεροι για τις εξελίξεις στον κόσμο της εργασίας

Δείτε την έρευνα HR Trends 2023