Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Randstad συζητούν για το employer branding και τις προσδοκίες των εργαζομένων με αφορμή τα ευρήματα της έρευνας Employer Brand για το 2022.

Σε συνέχεια της ετήσιας έρευνας Employer Brand 2022, η Randstad, o παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού, διοργανώνει το webinar με θέμα «employer brand 2022: οι προσδοκίες των εργαζομένων & οι top 10 εταιρείες», στο οποίο τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας θα συζητήσουν για το employer branding, τις τάσεις και τις προοπτικές για τις επιχειρήσεις όπως προκύπτουν από την έρευνα που διεξάγεται σε 31 χώρες παγκοσμίως, με περισσότερους από 163.000 συμμετέχοντες, οι οποίοι αξιολόγησαν συνολικά 5.900 επιχειρήσεις.

Το employer branding αναδεικνύεται ως εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας στις επιδόσεις των εταιρειών να προσελκύουν αλλά και να διατηρούν αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα αφοσίωσης των εργαζομένων τους. Καλλιεργώντας μία ισχυρή εικόνα εργοδότη, οι εταιρείες αναδεικνύουν τις αξίες εκείνες που μπορούν να εμπνεύσουν τους ανθρώπους τους να παραμείνουν ευχαριστημένοι και αφοσιωμένοι. Αυτό είναι αποτέλεσμα της υλοποίησης μιας στρατηγικής που ικανοποιεί ένα πλέγμα παραγόντων, επιτυγχάνοντας παράλληλα μια αξιόπιστη και υπεύθυνη εταιρική εικόνα προς το εσωτερικό και εξωτερικό κοινό, καθώς και ισχυρή σύνδεση των προσωπικών αξιών των εργαζομένων με την εταιρική κουλτούρα.

Στο Webinar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 11.00π.μ., θα παρουσιαστούν συμπεράσματα από τα ευρήματα της έρευνας και οι  πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα για το 2022, από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, Commercial Director, και τον Γιάννη Κόρσο, Key Account Manager & Risesmart Team leader, οι οποίοι θα αναλύσουν θέματα όπως η σπουδαιότητα του employer branding για τις επιχειρήσεις, τα βασικά κριτήρια για την επιλογή εργοδότη στην Ελλάδα, οι λόγοι αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος, οι τρόποι αναζήτησης νέων εργασιακών ευκαιριών, αλλά και τις τάσεις της απομακρυσμένης εργασίας.

Το webinar απευθύνεται σε:

- Γενικούς Διευθυντές & διευθυντικά στελέχη

- HR Managers και στελέχη

- Μέλη της διοικητής ομάδας των εταιρειών

- Marketing & Communications Managers, & στελέχη τμημάτων επικοινωνίας & marketing

- Εργαζόμενους που θέλουν να είναι πάντα ενήμεροι για τις εξελίξεις στον κόσμο της εργασίας

Μπορείτε να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε την έρευνα Employer Brand 2022.