Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, διοργανώνει virtual career day event για μηχανικούς, για θέσεις εργασίας που αφορούν μεταξύ άλλων τον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Βιομηχανίας και του Κατασκευαστικού κλάδου. 

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 18:00, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Randstad θα καθοδηγήσουν νέους υποψήφιους, που αναζητούν ευκαιρίες καριέρας ως μηχανικοί, στον κόσμο της εργασίας. Οι συμμετέχοντες, που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε online 1:1 συνεντεύξεις και να εξερευνήσουν διαφορετικές θέσεις εργασίας από μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. 

Η απόφαση για την επιλογή καριέρας και η μετάβαση από την εκπαίδευση στην εργασία χαρακτηρίζεται από μεγάλες προκλήσεις. Η Ημέρα Καριέρας για τον κλάδο των μηχανικών από τη Randstad απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να κάνουν το επόμενη βήμα στην καριέρα τους:

  • μηχανικοί, όλων των εξειδικεύσεων,
  • μεταπτυχιακοί φοιτητές ή απόφοιτοι μηχανικοί,
  • μηχανικοί που ζουν στο εξωτερικό και αναζητούν εργασία στην Ελλάδα.

Η Ημέρα Καριέρας της Randstad παρέχει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έχουν άμεση επικοινωνία και συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους από τη μεγαλύτερη HR εταιρεία στην Ελλάδα και τον κόσμο. Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν συμβουλές καριέρας και θα ενημερωθούν για τις σημερινές ανάγκες των υποψήφιων εργοδοτών, καθώς και για πλήθος εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους που έχουν άμεσα διαθέσιμες θέσεις εργασίας, για όλα τα επίπεδα εργασιακής εμπειρίας. Στο πλαίσιο της Ημέρας Καριέρας, οι υποψήφιοι, μπορούν να επικοινωνήσουν τους μελλοντικούς στόχους της καριέρας τους απευθείας στον εξειδικευμένο σύμβουλο και να λάβουν επαγγελματική καθοδήγηση που ικανοποιεί τους προσωπικούς επαγγελματικούς στόχους, σε 1:1 συνέντευξη με προκαθορισμένο χρόνο, συνομιλώντας μέσω chat ή/και βίντεο από την άνεση του σπιτιού τους ή από όπου κι αν βρίσκονται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ολοκληρώσουν δωρεάν την εγγραφή τους στην Ημέρα Καριέρας: μηχανικοί, πατώντας εδώ.