Η Randstad έχει γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού. Η Ολλανδική εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 και έχει επεκταθεί σε όλον τον κόσμο, σε 5 ηπείρους και 39 χώρες.

«Νιώθουμε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ότι έχουμε γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά. Είναι για εμάς μια αναγνώριση των προσπαθειών μας και της ομαδικής μας δουλειάς», λέει η Λη Όστεργκαρντ, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad Ελλάς. «Σκοπός μας είναι να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν τη δυναμική τους. Βοηθάμε τους υποψηφίους με την εύρεση εργασίας και με το να εξελίσσουν τις δεξιότητές τους προκειμένου να έχουν μια σημαντική καριέρα. Έχουμε κατακτήσει την κορυφή, έχοντας γίνει οι καλύτεροι».

Η Randstad είναι μια εταιρεία με ισχυρό γνώμονα την αξία. Αυτή η κουλτούρα που επίσημα ξεκίνησε το 1977 ως ‘γνωρίζω, εξυπηρετώ, εμπιστεύομαι’, παραμένει αμετάβλητη. Παραμένει ζωντανή επειδή είναι κάτι παραπάνω από μια δήλωση αποστολής. ‘Human Forward’ είναι η νέα μας υπόσχεση στον κόσμο, η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017. Με τη νέα μας υπόσχεση, ξεκινάμε ένα ταξίδι στο μέλλον. Σχηματίζουμε το νέο μας ρόλο και διασφαλίζουμε τη θέση μας ως ηγέτης στον κλάδο. Απώτερος σκοπός μας είναι να αγγίξουμε την επαγγελματική ζωή 500 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2030. Η στρατηγική μας Tech & Touch αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα της γενικότερης στρατηγικής μας προκειμένου να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο και να διατηρήσουμε τον ηγετικό μας ρόλο στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού για τα επόμενα χρόνια. Στο νέο ψηφιακό κόσμο, είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης που συνδέει τα ταλέντα με την αγορά εργασίας.

χρονοδιάγραμμα

1960  ίδρυση στην Ολλανδία

1990  οι μετοχές της Randstad εισάγονται στο Χρηματιστήριο του Άμστερνταμ

1999  το διεθνές δίκτυο διπλασιάζεται μέσω εξαγορών στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ισπανία

2008  η randstad και η Vedior ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται ο 2ος μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού παγκοσμίως

2010  η randstad γιορτάζει την 50η επέτειό της

βασικά στοιχεία

668,800  άτομα που βοηθάμε να εργαστούν καθημερινά

212,200  μόνιμες προσλήψεις

37,930    εργαζόμενοι παγκοσμίως

4,858      γραφεία σε 39 χώρες

23.3        δισεκατομμύρια ευρώ σε έσοδα

η παγκόσμια παρουσία μας

ㅤ

σχετικά με τη randstad

Η Randstad είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών HR και ειδικεύεται στις ευέλικτες μορφές εργασίας και στις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού. Βοηθάμε τους ανθρώπους και τις εταιρείες να ανακαλύψουν τη δυναμική τους. Το εύρος των υπηρεσιών μας καλύπτει την εύρεση και επιλογή προσωπικού (προσωρινή και μόνιμη απασχόληση), τις υπηρεσίες HR Solutions (outplacement - επανατοποθέτηση στην αγορά εργασίας, RPO, κέντρα αξιολόγησης, συμβουλευτική σταδιοδρομίας και outsourcing) και in-house υπηρεσίες.

Η Randstad αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στον κόσμο, κατέχοντας μια από τις τρεις πρώτες θέσεις στην Αργεντινή, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, τον Καναδά, τη Χιλή, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ινδία, την Ιταλία, το Μεξικό, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ελβετία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθώς και σημαντικές θέσεις στην Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Στο τέλος του 2017, η Randstad απασχολούσε περίπου 38.331 υπαλλήλους που εργάζονται σε 4.858 υποκαταστήματα σε 39 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα συνολικά έσοδα της Randstad για το 2017 έφτασαν τα 23,3 δισ. ευρώ. Η Randstad ιδρύθηκε το 1960 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Diemen της Ολλανδίας. Η μετοχή της Randstad Holding nv είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο NYSE Euronext Amsterdam, όπου οι μετοχές του ομίλου είναι εμπορεύσιμες.