Τα εξειδικευμένα στελέχη της Randstad συζητούν για το employer branding και αναλύουν το προφίλ του ιδανικού εργοδότη, με αφορμή τα ευρήματα της έρευνας Employer Brand 2023.

Με αφορμή τη δημοσίευση της έρευνας Employer Brand για το 2023, η Randstad, o παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, διοργανώνει webinar με θέμα «Employer Brand Research 2023: οι εταιρείες που ξεχώρισαν», στο οποίο τα στελέχη της εταιρείας θα αναλύσουν τη σημασία δημιουργίας ενός ισχυρού employer branding, που επηρεάζει άμεσα την απόδοση και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. 

Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, Commercial Director, Randstad Ελλάδος, και τον Ιωάννη Κόρσο, Risesmart Lead & Key Account Manager, Randstad Ελλάδος, θα βρεθούν οι εργοδότες που αναδείχθηκαν για την ελκυστικότητα και την αναγνωρισιμότητά τους στην ελληνική αγορά εργασίας, καθώς και οι κλάδοι που ξεχώρισαν το 2023.

Μέσα από τη διαδικτυακή συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 11.00π.μ., θα αναλυθούν τα κεντρικά συμπεράσματα από τα ευρήματα της ετήσιας έρευνας για την Ελλάδα, οι λόγοι αλλαγής εργασιακού περιβάλλοντος, η σημασία της προσωπικής ανάπτυξης και της επαγγελματικής εξέλιξης, καθώς και οι τάσεις στην εξ αποστάσεως εργασία. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για το employer branding, τη σημασία καλλιέργειας μιας ισχυρής εργοδοτικής φήμης, καθώς και την αξία υλοποίησης μιας στρατηγικής για το ανθρώπινο δυναμικό. 

Το webinar απευθύνεται σε: 

  • Γενικούς Διευθυντές 
  • Στελέχη HR όλων των βαθμίδων
  • Μέλη της διοικητής ομάδας των εταιρειών
  • Στελέχη τμημάτων επικοινωνίας και marketing
  • Εργαζόμενους που θέλουν να είναι πάντα ενήμεροι για τις εξελίξεις στο κόσμο της εργασίας 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την έρευνα Employer Brand 2023