Στις 16 Οκτωβρίου, η Randstad εγκαινιάζει το IT Challenge, σε στενή συνεργασία με τους IT Specialists της Formula 1, Williams Racing team.

Αυτή η πρόκληση απευθύνεται σε  όλους τους επαγγελματίες της Πληροφορικής και φυσικά σε όσους αγαπούν την Πληροφορική και έχουν IT δεξιότητες. Το IT Challenge αποτελείται από τρεις γύρους, ο καθένας από τους οποίους θα είναι διαθέσιμος για μια εβδομάδα. Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι εκείνοι που θα δώσουν τις εξυπνότερες και ταχύτερες λύσεις στις IT ερωτήσεις που θα απαντήσουν. Ποιο θα είναι το βραβείο; Εισιτήρια για αγώνα της Formula 1 και Williams merchandise προϊόντα.

Η Randstad, ηγέτης στην παροχή HR υπηρεσιών παγκοσμίως, λανσάρει το IT Challenge για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 

Το challenge αναμφισβήτητα θα συναρπάσει τους γνώστες της Πληροφορικής. ΙT professionals από τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, την Σουηδία, την Πολωνία, την Ουγγαρία και φυσικά την Ελλάδα, θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους! Εσείς; Θα απαντήσετε στην πρόκληση;

Σύντομα στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε περισσότερες συναρπαστικές πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι!

Στη Randstad, έχουμε πάνω από 2 δεκαετίες εμπειρία σε όλους τους τομείς της Πληροφορικής. «Μια από τις βασικότερες δεξιότητες ενός επαγγελματία της Πληροφορικής είναι η επίλυση προβλημάτων και αυτό το IT Challenge βασίζεται ακριβώς σε αυτό το problem-solving skill», εξηγεί ο Joost Schriever, Υπεύθυνος για την εταιρική σχέση μεταξύ Williams & Randstad Holding. «Η προώθηση της εκπαίδευσης και των ευκαιριών καριέρας στα προφίλ STEM είναι ζωτικής σημασίας σε μια αγορά εργασίας όπου οι τεχνικές δεξιότητες είναι σε μεγάλη ζήτηση. Με τη συγκεκριμένη πρόκληση, ελπίζουμε να προσελκύσουμε περισσότερους επαγγελματίες Πληροφορικής και να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση τους στην αγορά εργασίας».
Η Randstad είναι επίσημος συνεργάτης της Williams από το 2006. Η συνεργασία αυτή έχει οδηγήσει σε πολλές εκδηλώσεις και εκτός των αγώνων. Μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες είναι η ακαδημία Randstad Williams, Engineering Academy, η οποία εντάσσει τους κορυφαίους φοιτητές σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής μάθησης σε συνδυασμό με την υποστήριξη του Williams mentor και την επαγγελματική καθοδήγηση από τη Randstad. Το IT Challenge είναι η τελευταία πρωτοβουλία που απορρέει από την προαναφερθείσα εταιρική σχέση.