great people, great jobs καριέρα στη randstad.

ξεκινάμε από εσάς. human forward.

Έχουμε το ίδιο όραμα: να επιδιώκουμε την τελειότητα με στόχο να ανακαλύπτουμε συνεχώς όλη τη δυναμική μας. Για να το πραγματοποιήσουμε, χρειαζόμαστε εσάς. Η δέσμευση της Randstad ξεκινά από εμάς και από τη βασική αξία μας. Μοναδικοί άνθρωποι και μοναδικές ευκαιρίες.

οι άνθρωποι μας είναι η επιτυχία μας.

Το μυστικό της επιτυχίας μας: Επιδιώκουμε όλοι την τελειότητα. Παροτρύνουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατόν. Για εμάς, το να ξεπερνάμε τις επιδόσεις μας είναι η βάση των εξαιρετικών υπηρεσιών που παρέχουμε σε πελάτες και υποψηφίους.

η υπόσχεση μας.

Μοναδικοί άνθρωποι, μοναδικές ευκαιρίες. Προτεραιότητα μας είναι η δημιουργία ενός δυναμικού περιβάλλοντος όπου ταλαντούχοι recruiters & επαγγελματίες εξελίσσουν την καριέρα τους και ενδυναμώνουν ανθρώπους και επιχειρήσεις. Συμμερίζεστε το όραμα μας; Θέλουμε να σας γνωρίσουμε.

Έχω την έμπρακτη υποστήριξη ώστε να πετυχαίνω τους στόχους μου και έχω την δυνατότητα να προσθέτω τις δικές μου πινελιές σε ό,τι κι αν κάνω. Έχω την ευκαιρία και τη χαρά να συνεργάζομαι με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες ώστε να προσφέρουμε στους υποψηφίους μας τη δουλειά των ονείρων τους. Είναι υπέροχο να εργάζεσαι στη Randstad!

Δημήτρης Τακός, Key Account Manager, Global Client Solutions

H Randstad προσφέρει στους εργαζομένους της μεγάλες ευκαιρίες και εργαλεία προκειμένου να εξελιχθούν επαγγελματικά και προσωπικά. Μου δόθηκε την ευκαιρία να δημιουργήσω εξαιρετικές σχέσεις, να έχω μία θετική εξέλιξη στην καριέρα μου και να εφαρμόσω τα δυνατά μου σημεία για προσωπικό και εταιρικό όφελος. Όλα αυτά συνδυαστικά με μία άψογη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής!

Μαρία Παπαζέκου, Senior Consultant

Η πορεία μου με τη Randstad ξεκίνησε πάνω από 15 χρόνια πριν και έχει υπάρξει σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Έχω αποκομίσει πολύ όμορφες εμπειρίες μέσω της απασχόλησής μου σε διαφορετικούς ρόλους, όπου ανταμείφθηκα και εξελίχθηκα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Πάντα μου δίνονταν ευκαιρίες να βελτιώσω τις ικανότητες και τις γνώσεις μου μέσω εποικοδομητικού feedback, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εμπειριών στη δουλειά.

Κική Αυγουστάτου HR & Business Excellence Manager

Πιστεύω πως η Randstad προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες καριέρας στους ανθρώπους της, αφού τους δίνει έδαφος να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τα ταλέντα τους. Μέσα από διαρκή εκπαίδευση, η εταιρεία καθιστά τους ανθρώπους της έτοιμους να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση αλλά και να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Η Randstad επενδύει στους ανθρώπους της και οι άνθρωποί της επενδύουν σε αυτήν.

Θάνος Λουμπρούκος, Senior Consultant

Εργάζομαι για τη Randstad τα τελευταία 12 χρόνια. Για εμένα, η Randstad είναι σαν ένα δεύτερο σπίτι όπου νιώθεις την ομαδικότητα και τη θετική εργασιακή ατμόσφαιρα καθημερινά. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου είχα την τύχη να αναλάβω ποικίλους διαφορετικούς ρόλους όπου μέσα από αυτούς διεύρυνα τις γνώσεις μου και εξελίχθηκα έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αναπτύσσω και να εκφράζω καινοτόμες ιδέες. Η εργασία μου εδώ αναγνωρίζεται. Είναι πανέμορφο το να εργάζεσαι για μια εταιρεία η οποία ασκεί αντίκτυπο σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά.

Άννα Σύκαλου-Σεφτελή, Marketing & Communications Manager
learn more

μια ημέρα στη randstad.

Αναρωτιέστε πως είναι να είστε μέλος της ομάδας μας; Εδώ θα δείτε κάποιες από τις ομορφότερες στιγμές της εργασιακής καθημερινότητας στην εταιρεία μας.

μια ημέρα στα γραφεία μας

Θέλετε να εργαστείτε στη randstad;

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις

newsletter.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλα τα τελευταία άρθρα μας με συμβουλές καριέρας και για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και τις τάσεις της ελληνικής αγοράς.

sign up