Όλο και περισσότεροι σύμβουλοι υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού και εργοδότες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το LinkedIn αλλά και τα υπόλοιπα social media για την εύρεση υποψήφιων για εργασία, για τις θέσεις εργασίας που επιθυμούν να κσλύψουν.

Τι θα μπορούσε, λοιπόν, να κάνει ένας υποψήφιος στην αγορά εργασίας προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις εξελίξεις και να αυξήσει τις πιθανότητες να βρει εργασία; Να φτιάξει το προφίλ του στο LinkedIn. Είναι δωρεάν και αρκετά εύκολο στη δημιουργία. Σε άλλο άρθρο στο blog μας μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία του προφίλ σας στο LinkedIn.

Η δημιουργία ενός πλήρους και επαγγελματικού προφίλ, αλλά και η δικτύωση, είναι τα σημαντικότερα σημεία για καλύτερα αποτελέσματα. Και προκειμένου να έρθετε σε αμεσότερη επαφή με ανθρώπους που γνωρίζουν την αγορά εργασίας, αλλά και που η δουλειά τους είναι η αναζήτηση του κατάλληλου υποψήφιου για κάθε θέση απασχόλησης, μπορείτε να γίνετε μέλη της ομάδας μας αναζητώντας την επωνυμία “Randstad Hellas”.