Randstad Κεντρικά Γραφεία, Αθήνα

Μεσογείων 2-4
Πύργος Αθηνών, Κτίριο Α, 13ος όροφος
11527 Αθήνα
Ελλάδα

Η Randstad είναι η #1 εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 1999 και αποτελεί τον πιο έμπιστο ανθρωποκεντρικό συνεργάτη κατά την εύρεση του προσωπικού που χρειάζεστε. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου της τεχνολογίας, παρέχοντας παράλληλα σε εσάς τις καλύτερες λύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

 

Λήδα Σγουράκη

Λήδα Σγουράκη

Director, Professionals

Η Λήδα Σγουράκη έχει πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του HR Consulting και Business Development, με γνώση της αγοράς και εκτενή εμπειρία στη χρήση τεχνικών συνεντεύξεων, ψυχομετρικών εργαλείων και τεστ αξιολόγησης. Το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό της Randstad και από το 2014 είναι μέλος της Διοικητικής ομάδας της εταιρείας. Από την τωρινή της θέση ως Director του τμήματος των Professionals, είναι υπεύθυνη της ομάδας που χειρίζεται middle και Εxecutive θέσεις στον Εμπορικό, Οικονομικό και Τεχνολογικό κλάδο. Κατέχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και Μεταπτυχιακό τίτλο στους ανθρώπινους πόρους από το Alba Business School. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Yiannis Gimousis

Γιάννης Γκιμούσης

Director, Staffing

Ο Γιάννης Γκιμούσης έχει συνολικά πάνω από 18 χρόνια εμπειρία τόσο στον χωρο του HR Consulting όσο και σε regional HR in house ρόλους. Εξειδικευεται μεταξυ αλλων σε permanent, temporary and contract recruitment, employee assessment and selection, training, performance management and improvement systems, policy development and documentation, benefits, compensation, information systems & hr apps, outplacement, outsourcing and consulting. Ως Staffing Director εχει υπο την ευθύνη του ένα μεγάλο πελατολόγιο καθώς και την καθοδήγηση εξι recruitment units όπου καλύπτουν junior, middle αλλα και executive θεσεις αναλογα την ειδικοτητα. Κατεχει σας πρώτο πτυχίο Bsc in Human Resource Management & Organizational Behaviour και μεταπτυχιακό MSc in Management Studies.

gregory anastasiadis

Γρηγόρης Αναστασιάδης

Commercial Director

Ο Γρηγόρης έχει πάνω από 18 χρόνια εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα και
το εξωτερικό, τα περισσότερα εξ αυτών σε εταιρείες Ανθρώπινου Δυναμικού. Ανάμεσα στους ρόλους που έχει
αναλάβει είναι αυτοί του Διευθυντή Πωλήσεων, Head of Sales & Operations και Key Account Manager,
συμμετέχοντας σε πολυάριθμες και σύνθετες ομάδες. Από τον Απρίλιο του 2022 έχει ενταχθεί στην ομάδα
της Randstad ως Εμπορικός Διευθυντής. Κατέχει πτυχίο Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών και μεταπτυχιακό στην Ευρωπαϊκή Ένωση & τις Αναπτυσσόμενες Χώρες και τα δύο από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει ζήσει και εργαστεί αρκετά χρόνια στο
εξωτερικό και μιλά αγγλικά και πορτογαλικά.