γνωρίστε την επιτυχία η randstad.

Randstad. Ένας αξιόπιστος συνεργάτης. Συνδυάζοντας το πάθος μας για τους ανθρώπους με τη δύναμη των σύγχρονων τεχνολογιών, δημιουργούμε μια εμπειρία που είναι εγγενώς πιο ανθρώπινη.

learn more

η ιστορία μας

από μια φοιτητική ιδέα & ένα παλιό ποδήλατο, σε μια από τις κορυφαίες ηγετικές εταιρείες ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως. πολλά έχουν αλλάξει για τη randstad από το 1960.

η ιστορία μας

η Randstad με αριθμούς

568,800 άνθρωποι εργάζονται κάθε μέρα.

4,715 τα γραφεία μας σε 38 χώρες.

€20,7 έσοδα σε δισεκατομμύρια.

παγκοσμίως.

Η Randstad είναι παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού. Το εύρος των υπηρεσιών μας καλύπτει την εύρεση και επιλογή προσωπικού (προσωρινή και μόνιμη απασχόληση) και υπηρεσίες HR Solutions.

μάθετε περισσότερα

στην Ελλάδα.

Η Randstad είναι η #1 εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα. Από το 1999 δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά και αποτελεί έναν από τους πιο έμπιστους συνεργάτες κάθε επιχείρησης. Επικεντρωνόμαστε στο να εξελισσόμαστε στην νέα εποχή της τεχνολογίας στην εργασία και να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους υποψηφίους και πελάτες μας συνδυάζοντας την καινοτομία με την ανθρώπινη επαφή.

μάθετε περισσότερα

οι υπηρεσίες μας.

Αναζητείτε λύσεις HR για την εταιρεία σας; Το εύρος της εμπειρίας μας και η τεχνογνωσία μας είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας. Αφιερώνουμε χρόνο ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών και των υποψηφίων μας και δημιουργούμε τις καλύτερες λύσεις στις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού για να καλύψουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας.

μάθετε περισσότερα

now@randstad newsletter.

  • Είστε πελάτης; Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλα τα τελευταία άρθρα μας και για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και τις τάσεις της ελληνικής αγοράς.

    sign up
  • Αναζητάτε εργασία; Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλα τα τελευταία άρθρα μας με συμβουλές καριέρας και για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα.

    sign up