επιστροφή στη νέα εργασιακή κανονικότητα με ασφάλεια.

επικοινωνήστε μαζί μας

ανακοίνωση

Η επιστροφή στην εργασία και η αναδιαμόρφωση ενός νέου μέλλοντος της εργασίας είναι το κλειδί για τη διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας των εργαζομένων και της δυναμικής επανεκκίνησης των επιχειρήσεων. Η πρωτοβουλία «Safely Back to Work» της Randstad, της Adecco Group και της ManpowerGroup, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2020 έχει επεκταθεί με επιτυχία ως προς την έκταση και ως προς το δίκτυο των συμμετεχόντων εταίρων της και πλέον ηγείται από την παγκόσμια ένωση του κλάδου, Παγκόσμια Συνομοσπονδία Απασχόλησης (WEC).

Ως ηγέτης αυτής της Συμμαχίας, η WEC θα συνεχίσει να επεκτείνει τη συνεργασία, εμπλέκοντας ομοσπονδίες χωρών και ιδιωτικούς φορείς, συνεργαζόμενη παράλληλα με τις τοπικές αρχές και άλλους ενδιαφερόμενους. Στόχος της συμμαχίας είναι η προώθηση της ασφαλούς επιστροφής στην εργασία για τους εργαζόμενους και τους οργανισμούς παγκοσμίως, ενισχύοντας τον κρίσιμο ρόλο του κλάδου των ιδιωτικών εταιρειών απασχόλησης στην ανάπτυξη βιώσιμων και ανθεκτικών αγορών εργασίας και της οικονομικής ανάκαμψης για χώρες, οργανισμούς και ιδιώτες στην μετά - Covid19 εποχή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να συμμετάσχετε στην Συμμαχία, επισκεφθείτε τη διεύθυνση wecglobal.org.

ανοιχτή επιστολή.

Κοινή ανοιχτή επιστολή εξέδωσαν και συνυπέγραψαν οι τρεις παγκόσμιοι ηγέτες στον κλάδο υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με στόχο την ενεργοποίηση των εταιρειών και εργαζομένων για την ασφαλή επιστροφή στην εργασία. 

διαβάστε την επιστολή.

επιστροφή στη νέα εργασιακή κανονικότητα με ασφάλεια.

διαβάστε το whitepaper

πρακτικός οδηγός για ασφαλή επιστροφή στη νέα εργασική κανονικότητα.

διαβάστε τον οδηγό.

Με τη νέα μετα-πανδημική εργασιακή κανονικότητα και την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας να συνεχίζουν να διαταράσσουν τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, χρειάζεστε ένα συνεργάτη που διαθέτει εξελιγμένα εργαλεία τεχνολογίας, στρατηγική και υψηλές επιδόσεις. Ένα συνεργάτη με τεχνογνωσία και όραμα που θα σας παρέχει καθολικές λύσεις ανθρωπίνου δυναμικού.

επικοινωνήστε μαζί μας