οutplacement & κέντρα αξιολόγησης.

H ομάδα HR Solutions απαρτίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους με εκτεταμένη εμπειρία στη συμβουλευτική καριέρας και παρέχει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων επαγγελματικής επανατοποθέτησης, εργαλείων αξιολόγησης και εξειδικευμένων λύσεων στη διαχείριση και ενδυνάμωση ομάδων. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους συνεργάτες μας παρέχοντας εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες στην επιχείρησή σας.

επικοινωνήστε μαζί μας

κέντρα αξιολόγησης & εργαλεία.

Οι ειδικοί σύμβουλοί μας σχεδιάζουν και υλοποιούν κέντρα αξιολόγησης και εργαλεία για τις εταιρικές ανάγκες στελέχωσης, εκπαίδευσης, πλάνων διαδοχής και εσωτερικών προαγωγών.

Προσφέρουμε δομημένη μεθοδολογία, ένα ευρύ δίκτυο επαφών αλλά και βαθιά γνώση της αγοράς εργασίας.

outplacement.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας στην υπηρεσία επανατοποθέτησης έχουν άριστη γνώση της αγοράς εργασίας και μεταχειρίζονται τον κάθε υποψήφιο και το κάθε ομαδικό πρόγραμμα με διακριτικότητα και επαγγελματισμό. Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες επαγγελματικής επανατοποθέτησης, οι οποίες περιλαμβάνουν κατ' ιδίαν συναντήσεις, σεμινάρια αλλά και παροχή συνεχούς στήριξης στους υποψηφίους, κατά την αναζήτηση εργασίας τους.

επικοινωνήστε μαζί μας

αναζητάτε λύσεις ανθρώπινου δυναμικού;

επικοινωνήστε μαζί μας