η επιχείρηση σας είναι μοναδική όπως και οι υποψήφιοι μας.

Το να βρείτε το κατάλληλο άτομο για την επιχείρηση σας είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση. Έχοντας πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια και περισσότερα από 20 χρόνια στην τοπική αγορά, η Randstad στην Ελλάδα κατέχει την 1η θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού. Το εύρος της εμπειρίας μας και η εξειδίκευση μας είναι αυτά που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας.  Αφιερώνουμε χρόνο ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών και των υποψηφίων μας και δημιουργούμε τις καλύτερες λύσεις.

επικοινωνήστε μαζί μας

newsletter.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλα τα τελευταία άρθρα μας και για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και τις τάσεις της ελληνικής αγοράς.

sign up

για εργοδότες.

Η Randstad προσφέρει όλες τις λύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού που χρειάζεστε για να εξελίξετε την επιχείρηση σας.

Συνεργαστείτε με την #1 εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα.

μάθετε περισσότερα

HR trends: η έρευνα τάσεων & μισθών.

Οι σύμβουλοι της Randstad πραγματοποιούν κάθε χρόνο συνεντεύξεις με πολυεθνικές και τοπικές επιχειρήσεις της Ελλάδας και συλλέγουν όλες τις τάσεις HR: τη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού, την προσέλκυση ταλέντων, τις αποτελεσματικές προσλήψεις και τα
προγράμματα παροχών και μισθών της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

διαβάστε όλα τα HR trends

αναζητείτε προσωπικό;

Γνωρίστε τους Top Candidates!

Επιλέγοντας τη Randstad επιλέγετε τη γνώση και την εμπειρία. Οι Σύμβουλοι μας δεσμεύονται να πραγματοποιούν συνεντεύξεις εργασίας υψηλών προδιαγραφών.  Μερικά από τα πιο περιζήτητα για την αγορά εργασίας, προφίλ που ξεχώρισαν, παρουσίαζονται εδώ. 

μάθετε περισσότερα

η έρευνα workmonitor της randstad.

Η έρευνα Workmonitor της Randstad καλύπτει 33 χώρες σε όλον τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας από το 2010.  Η έρευνα αναδεικνύει τις τάσεις της τεχνολογίας, την κινητικότητα που παρατηρείται τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο σε βάθος χρόνου, τις εργασιακές μετακινήσεις, την εργασιακή ικανοποίηση & τα προσωπικά κίνητρα των εργαζομένων.

διαβάστε όλα τα workmonitors

επικοινωνήστε μαζί μας.

+30 216 6001312

Έχουμε δυο γραφεία: στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Απευθυνθείτε στην #1 HR εταιρεία στην Ελλάδα.