η επιχείρησή σας είναι μοναδική όπως και οι υποψήφιοι/ες μας.

Το να βρείτε το κατάλληλο άτομο για την επιχείρηση σας είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση. Έχοντας πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια και περισσότερα από 20 χρόνια στην τοπική αγορά, η Randstad στην Ελλάδα κατέχει την 1η θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού. Το εύρος της εμπειρίας μας και η εξειδίκευση μας είναι αυτά που μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας.  Αφιερώνουμε χρόνο ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών και των υποψηφίων μας και δημιουργούμε τις καλύτερες λύσεις.

επικοινωνήστε μαζί μας

πώς το καταφέρνουμε.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία και την ανθρώπινη επαφή, για την εύρεση, την αξιολόγηση και την τοποθέτηση των ταλέντων που θα κάνουν τη διαφορά στους οργανισμούς. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

επικοινωνήστε μαζί μας

τι λένε οι πελάτες μας;

Οι πλήρως καταρτισμένες ομάδες μας εργάζονται σκληρά και αποτελεσματικά για να πετύχουν τα αποτελέσματα που θα προσφέρουν αξία στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε υποψήφιος/α που τοποθετούμε είναι ο/η κατάλληλος/η και ότι όλες οι υπηρεσίες μας είναι υψηλών προδιαγραφών.

αναζητάτε τον ιδανικό υποψήφιο/α;

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 216 6001312 ή μέσω email και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας άμεσα.

επικοινωνήστε μαζί μας

επιταχύνοντας την επιχειρησιακή ανάπτυξη.

Η σταδιακή επιστροφή στην εργασία είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, το οποίο απαιτεί τη συνεργασία όλων των ενδιαφερόμενων μερών: εργοδοτών, δημοσίων αρχών, εργατικών οργανώσεων, οργανισμών και εργαζομένων, ώστε να προσαρμοστούν άμεσα στη νέα πραγματικότητα και στα αυστηρά μέτρα που αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας.

μάθετε περισσότερα

ασφαλής επιστροφή στην εργασία.

 Οι τρεις παγκόσμιοι ηγέτες στον κλάδο υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, Randstad NV, the Adecco Group και Manpower Group, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ενεργοποίηση των εταιρειών και εργαζομένων για την ασφαλή επιστροφή στην εργασία.

μάθετε περισσότερα

newsletter.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλα τα τελευταία άρθρα μας και για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και τις τάσεις της ελληνικής αγοράς.

sign up

επικοινωνήστε μαζί μας.

+30 216 6001312

Έχουμε δυο γραφεία: στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Απευθυνθείτε στην #1 HR εταιρεία στην Ελλάδα.