Το καλύτερο για εσάς που έχετε ταυτόχρονα και παιδιά και εργασια δε θα ήταν να δουλεύατε στο σπίτι ; Δεν θα ήταν προτιμότερο να είστε στην ευχάριστη θέση να μην εγκαταλείπετε καθόλου το χώρο του σπιτιού σας και τα παιδιά σας αλλά και ο χώρος της δουλειάς σας να ταυτίζεται με αυτόν του σπιτιού σας;  Δεν θα ήταν προτιμότερο να κάνατε καριέρα μέσα στο σπίτι σας, κοντά στα παιδιά σας και χωρίς να αναλωνόσασταν στις αποστάσεις καθημερινά??

Μη βιαστείτε να απαντήσετε!! Θα πρέπει να σκεφτείτε πολλά πράγματα πριν προχωρήσετε σε αυτή την αλλαγή και καταρχήν κατά πόσο θα επηρεαστεί η καριέρα σας, μένοντας στο σπίτι και υλοποιώντας την εργασία σας από κει.

Θα μπορέσετε να συνδυάσετε την καριέρα σας με τη φροντίδα των παιδιών σας και να αφιερώσετε στην εργασία σας τον ίδιο χρόνο που θα αφιερώνατε αν βρισκόσασταν στο χώρο εργασίας σας ; ή μήπως θα παρασυρόσασταν από καθήκοντα εκτός της εργασίας σας και θα χάνατε σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη της καριέρας σας?

Δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να τα καταφέρετε!! Απλώς θα πρέπει να είστε συνειδητοποιημένοι τι σημαίνει το να κάνετε την εργασία σας στο σπίτι και το ότι προϋποθέτει από σας την ίδια αφοσίωση στην καριέρα σας με το να βρισκόσασταν στο χώρο της εργασίας σας!