οι λύσεις μας. ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους.

Οι ανάγκες σας, που αφορούν σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, απαιτούν μια εξειδικευμένη προσέγγιση. Το εύρος της εμπειρίας μας και η τεχνογνωσία μας είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας. Αφιερώνουμε χρόνο ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών και των υποψηφίων μας και δημιουργούμε τις καλύτερες λύσεις στις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού για να καλύψουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας.

learn more

newsletter.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλα τα τελευταία άρθρα μας και για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και τις τάσεις της ελληνικής αγοράς.

sign up

ποιοι είμαστε

randstad. ένας αξιόπιστος συνεργάτης. συνδυάζοντας το πάθος μας για τους ανθρώπους με τη δύναμη των σύγχρονων τεχνολογιών, δημιουργούμε μια εμπειρία που είναι εγγενώς πιο ανθρώπινη.

learn more

executive search.

Ειδικευόμαστε στην αναζήτηση ανώτερων και ηγετικών στελεχών σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα. Οι έμπειροι σύμβουλοι μας μπορούν να διασφαλίσουν για εσάς το επόμενο ταλαντούχο στέλεχος που θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες της εταιρείας σας και θα προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε.

μάθετε περισσότερα

μόνιμη στελέχωση.

Αναζητάτε ταλέντα για να εξελίξετε την επιχείρηση σας;

H Randstad διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο ταλαντούχων υποψηφίων σε όλους τους εργασιακούς κλάδους της Ελλάδας. Ανακαλύψτε πώς οι εξειδικευμένοι μας Σύμβουλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να στελεχώσετε την ομάδα σας με τους κατάλληλους υποψηφίους/ες και να επιτύχετε κάθε στόχο σας.

μάθετε περισσότερα

προσωρινή στελέχωση.

Αναζητάτε ευέλικτο προσωπικό για να καλύψετε ανάγκες που προκύπτουν ανά χρονικά διαστήματα στην επιχείρηση σας; Η υπηρεσία προσωρινής στελέχωσης της Randstad έχει σχεδιαστεί για εσάς.

μάθετε περισσότερα

outplacement.

H ομάδα της RiseSmart απαρτίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους με εκτεταμένη εμπειρία στη συμβουλευτική καριέρας και παρέχει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων επαγγελματικής επανατοποθέτησης,  και εξειδικευμένων λύσεων στη διαχείριση και ενδυνάμωση ομάδων.

μάθετε περισσότερα

relevate workforce schedule για τον προγραμματισμό του ανθρώπινου δυναμικού σας.

Σήμερα, μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στρέφονται στη Randstad για λύσεις προγραμματισμού του εργατικού τους δυναμικού.

Τι θα γινόταν αν ... δεν χρειαζόταν να σπαταλάτε χρόνο στον προγραμματισμό των υπαλλήλων σας, δουλεύοντας παραδείγματος χάριν με φύλλα excel;

Δε θα ήταν προτιμότερο να εξοικονομείτε χρόνο δημιουργώντας και να προβάλλοντας στο διαδίκτυο ένα πρόγραμμα με τις διαθέσιμες βάρδιες έχοντας παράλληλα 24ωρη πρόσβαση σε ομάδες διαθέσιμων εργαζομένων, οι οποίοι θα μπορούν σε πραγματικό χρόνο να αποδέχονται τις βάρδιες τους;

Ακούγεται ενδιαφέρον;

μάθετε περισσότερα

ανάπτυξη καριέρας

Η διατήρηση και η ανάπτυξη ταλέντων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Εμπνεύστε τους εργαζόμενούς σας για να πετύχετε περισσότερα σήμερα και να γίνετε ηγέτες και πρεσβευτές του brand του μέλλοντος.

μάθετε περισσότερα

recruitment process outsourcing (RPO).

Σήμερα, οι εταιρίες που ξεχωρίζουν απευθύνονται στη Randstad για το σχεδιασμό λύσεων εύρεσης ταλέντων. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Randstad εφαρμόζουν μεθόδους επιλογής ανθρώπινου δυναμικού, ​εξειδικευμένες τεχνολογίες, δεδομένα ανάλυσης, ​πάντα υπό το ανάλογο πρίσμα κανονιστικής συμμόρφωσης και σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού σας οργανισμού αναφορικά με την εύρεση ταλέντων.

 μάθετε περισσότερα

υπηρεσίες inhouse.

Η διαδικασία στελέχωσης μιας επιχείρησης με μεταβαλλόμενες ανάγκες , είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους περισσότερους διευθυντές/τριες-υπεύθυνους/ες διαχείρισης προσωπικού. Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην επιχείρησή σας, μήπως μια λύση που θα σας βοηθούσε να διαχειριστείτε το εργατικό δυναμικό σας πιο αποτελεσματικά ακούγεται ενδιαφέρουσα;

Θα σας ενδιέφερε να απαλλαχθείτε από το ρίσκο, που προκύπτει από τη διαχείριση της προσωρινής απασχόλησής, εξασφαλίζοντας την αφοσίωση, την υψηλή ποιότητα και την καλύτερη δυνατή διαχείρισή της;

μάθετε περισσότερα

outsourcing - υπηρεσίες μισθοδοσίας.

Σήμερα ολοένα και περισσότερες εταιρείες αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες τη μισθοδοσία για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και τις υπηρεσίες τους επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα σημαντική μείωση στα λειτουργικά έξοδα.

Η υπηρεσία Διαχείρισης Μισθοδοσίας της Randstad σας βοηθά να διαχειριστείτε τα έξοδα πληρωμής και να προσφέρετε στους εργαζομένους παροχές χωρίς να χρειαστεί να εξοπλιστείτε με νέα τεχνολογία μισθοδοσίας.

μάθετε περισσότερα

υπηρεσίες redeployment

Επανατοποθετήστε τους εργαζόμενους σας πριν φύγουν και διατηρήστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα μέσω λύσεων αναδιάταξης εργατικού δυναμικού.

μάθετε περισσότερα

κέντρα αξιολόγησης.

Αξιολόγηση και Ανάπτυξη.
O κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση;
Τα κέντρα αξιολόγησης και ανάπτυξης της randstad risesmart μπορούν να σας το εξασφαλίσουν.

μάθετε περισσότερα

αναζητάτε ταλέντα για την ομάδα σας;

επικοινωνήστε μαζί μας