οι λύσεις μας. ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους.

Οι ανάγκες σας, που αφορούν σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, απαιτούν μια εξειδικευμένη προσέγγιση. Το εύρος της εμπειρίας μας και η τεχνογνωσία μας είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας. Αφιερώνουμε χρόνο ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών και των υποψηφίων μας και δημιουργούμε τις καλύτερες λύσεις στις υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού για να καλύψουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας.

ποιοι είμαστε

randstad. ένας αξιόπιστος συνεργάτης. συνδυάζοντας το πάθος μας για τους ανθρώπους με τη δύναμη των σύγχρονων τεχνολογιών, δημιουργούμε μια εμπειρία που είναι εγγενώς πιο ανθρώπινη.

μόνιμη στελέχωση.

Αναζητείτε ταλέντα για να εξελίξετε την επιχείρηση σας;

H Randstad διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο ταλαντούχων υποψηφίων σε όλους τους εργασιακούς κλάδους της Ελλάδας. Ανακαλύψτε πώς οι εξειδικευμένοι μας Σύμβουλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να στελεχώσετε την ομάδα σας με τους κατάλληλους υποψηφίους και να επιτύχετε κάθε στόχο σας.

μάθετε περισσότερα

προσωρινή στελέχωση.

Αναζητείτε ευέλικτο προσωπικό για να καλύψετε ανάγκες που προκύπτουν ανά χρονικά διαστήματα στην επιχείρηση σας; Η υπηρεσία προσωρινής στελέχωσης της Randstad έχει σχεδιαστεί για εσάς.

μάθετε περισσότερα

outplacement & κέντρα αξιολόγησης.

H ομάδα HR Solutions απαρτίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους με εκτεταμένη εμπειρία στη συμβουλευτική καριέρας και παρέχει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων επαγγελματικής επανατοποθέτησης, εργαλείων αξιολόγησης και εξειδικευμένων λύσεων στη διαχείριση και ενδυνάμωση ομάδων.

μάθετε περισσότερα

recruitment process outsourcing (RPO).

Σήμερα, οι εταιρίες που ξεχωρίζουν απευθύνονται στη Randstad για το σχεδιασμό λύσεων εύρεσης ταλέντων. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Randstad εφαρμόζουν μεθόδους επιλογής ανθρώπινου δυναμικού, ​εξειδικευμένες τεχνολογίες, δεδομένα ανάλυσης, ​πάντα υπό το ανάλογο πρίσμα κανονιστικής συμμόρφωσης και σύμφωνα με τις ανάγκες του δικού σας οργανισμού αναφορικά με την εύρεση ταλέντων.

 μάθετε περισσότερα

υπηρεσίες inhouse.

Η διαδικασία στελέχωσης μιας επιχείρησης με μεταβαλλόμενες ανάγκες , είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους περισσότερους διευθυντές-υπεύθυνους διαχείρισης προσωπικού. Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην επιχείρησή σας, μήπως μια λύση που θα σας βοηθούσε να διαχειριστείτε το εργατικό δυναμικό σας πιο αποτελεσματικά ακούγεται ενδιαφέρουσα;

Θα σας ενδιέφερε να απαλλαχθείτε από το ρίσκο, που προκύπτει από τη διαχείριση της προσωρινής απασχόλησής, εξασφαλίζοντας την αφοσίωση, την υψηλή ποιότητα και την καλύτερη δυνατή διαχείρισή της;

μάθετε περισσότερα

outsourcing - υπηρεσίες μισθοδοσίας.

Σήμερα ολοένα και περισσότερες εταιρείες αναθέτουν σε εξωτερικούς συνεργάτες τη μισθοδοσία για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και τις υπηρεσίες τους επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα σημαντική μείωση στα λειτουργικά έξοδα.

Η υπηρεσία Διαχείρισης Μισθοδοσίας της Randstad σας βοηθά να διαχειριστείτε τα έξοδα πληρωμής και να προσφέρετε στους εργαζομένους παροχές χωρίς να χρειαστεί να εξοπλιστείτε με νέα τεχνολογία μισθοδοσίας.

μάθετε περισσότερα

αναζητείτε ταλέντα για την ομάδα σας;

επικοινωνήστε μαζί μας