γιατί να επιλέξετε την αναδιάταξη εργατικού δυναμικού randstad;

Η Randstad RiseSmart Workforce Redeployment επιτρέπει στους πολύτιμους εργαζόμενους να ανακαλύπτουν γρήγορα νέες ευκαιρίες στον οργανισμό σας, επιτρέποντάς σας να διατηρήσετε τα καλύτερα και τα πολυτιμότερα ταλέντα, ενώ δημιουργείται ένα ευέλικτο και κινητό περιβάλλον εργασίας. Μέσω της σημασιολογικής μας τεχνολογίας αντιστοίχισης, συνδυάζουμε τους στόχους, τις δεξιότητες και την εμπειρία του τρέχοντος ταλέντου σας με σχετικές εσωτερικές ευκαιρίες, αφαιρώντας το βάρος από τις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού σας και παρέχοντας μια συνεχή εμπειρία για τους υπαλλήλους σας.

μείωση του κόστους

  • Χαμηλότερο κόστος για τη διαδικασία επιλογής εξωτερικών υποψηφίων 
  • Μειώστε το χρόνο και τους πόρους που δαπανώνται για κάθε νέα πρόσληψη
  • Χαμηλότερο κόστος απόκρισης σε περιόδους μετασχηματισμού.

καθιέρωση κινητικότητας ταλέντων

  • Μειώστε το ποσοστο αποχώρησης των εργαζομένων
  • Διατηρήστε τις θεσμικές γνώσεις
  • Αυξήστε την αφοσίωση

συνειδητοποιήστε την αξία

  • Λάβετε δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία κατά περίπτωση
  • Μειώστε το βάρος που πέφτει στις  HR ομάδες 
  • Ταιριάξτε αποτελεσματικά τους εργαζόμενούς σας με τις ανοιχτές θέσεις

για εργοδότες

πραγματικός συνεργάτης

Βοηθάμε τους επαγγελματίες του HR να πλοηγούνται στην οργανωσιακή αλλαγή με αυτοπεποίθηση, ευκολία και εξαίρετα αποτελέσματα. Η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών του κλάδου μας μειώνει το φορτίο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μετασχηματισμούς εργατικού δυναμικού με καινοτόμες, προσαρμοσμένες λύσεις που προσφέρουν ηρεμία και υψηλή απόδοση επένδυσης. Για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική σας επιτυχία, παρέχουμε συμβουλές εξοικονόμησης κόστους και συμβουλές βέλτιστων πρακτικών.

παρακολουθείστε τη δέσμευση και την επιτυχία

Έχετε πρόσβαση σε αναφορές παρακολούθησης  καθώς και σημαντική ανάλυση δεδομένων για την προώθηση επιχειρηματικών αποφάσεων. Κατανοήστε ποια τμήματα και επιχειρηματικές μονάδες αξιοποιούν με επιτυχία τα υπάρχοντα ταλέντα και ποιες ομάδες χρειάζονται περισσότερη ενθάρρυνση και καθοδήγηση για τη βελτίωση της κουλτούρας στο χώρο εργασίας.

για εργαζομένους

δώστε στους εργαζομένους σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Ειδική, αφοσιωμένη και εξατομικευμένη καθοδήγηση σε θέματα όπως η εσωτερική δικτύωση και η προετοιμασία συνέντευξης - σε συνδυασμό με ένα βιογραφικό σημείωμα, συνοδευτικές επιστολές και ψηφιακά προφίλ συνταγμένα από έναν ειδικό σε θέματα branding - δίνουν στους υπαλλήλους σας την καλύτερη πιθανότητα να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό και να αποκτήσετε μία νέα δουλειά μέσα στον οργανισμό.

βοηθήστε τα ταλέντα σας να ανακαλύψουν τη δική τους σταδιοδρομία

Η πρόσβαση σε επιλεγμένες θέσεις εργασίας τις οποίες μπορείτε να λάβετε στο κινητό ή τον υπολογιστή σας, , εξασφαλίζει πλήρη διαφάνεια και μία ευκαιρία για τους εργαζομένους να επιδιώξουν νέους, σχετικούς ρόλους εντός της εταιρείας. Η πρόσβαση σε ένα online σύστημα διαχείρισης σταδιοδρομίας, σε εργαλεία σταδιοδρομίας, ενημερωμένο περιεχόμενο μετάβασης καριέρας και σε ζωντανές συνεδρίες, τους προετοιμάζει για κάθε πτυχή της αναζήτησης εργασίας εντός του οργανισμού

μιλήστε με έναν ειδικό.μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για τον οργανισμό και τους υπαλλήλους σας.

επικοινωνήστε μαζί μας