η αναζήτηση εργασίας μπορεί να είναι απλή.

Με περισσότερη από δυο δεκαετίες εμπειρία στην ελληνική αγορά εργασίας, μπορούμε να σας προσφέρουμε πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος επαγγελματικών ευκαιριών τόσο για ελληνικές όσο και για πολυεθνικές επιχειρήσεις.

newsletter.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλα τα τελευταία άρθρα μας με συμβουλές καριέρας και για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και τις τάσεις της ελληνικής αγοράς.

sign up

ανθρώπινο δυναμικό.

Αναζητάτε εργασία στον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού; H Randstad αποτελεί τον ειδικό, για την στελέχωση θέσεων στον κλάδο του HR.

διαβάστε περισσότερα

διοίκηση.

Εργάζεστε ως Senior Manager και επιθυμείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας; Οι Σύμβουλοι της Randstad διαχερίζονται management θέσεις. Αναρτήστε το βιογραφικό σας.

διαβάστε περισσότερα

εξυπηρέτηση πελατών.

Ο επιχειρηματικός κόσμος στην Ελλάδα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών μιας και η απουσία ικανοποιημένων πελατών καθιστά αδύνατη την επιβίωση μιας εταιρείας.

Έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε επάξια στις αυξημένες απαιτήσεις του κλάδου της εξυπηρέτησης πελατών;

διαβάστε περισσότερα

μηχανικοί, βιομηχανία & logistics.

Αναζητάτε θέσεις εργασίας στον κλάδο των κατασκευών, της βιομηχανίας ή των logistics; Στείλτε μας το βιογραφικό σας.

διαβάστε περισσότερα

πληροφορική / IT.

Αναζητάτε την επόμενη θέση εργασίας σας στον κλάδο του IT; H Randstad στην Ελλάδα είναι σε συνεχή αναζήτηση στελεχών στον κλάδο της Πληροφορικής.

διαβάστε περισσότερα

πωλήσεις & μάρκετινγκ.

Στην Randstad, οι σύμβουλοί μας είναι εξειδικευμένοι και γνωρίζουν ακριβώς αυτό που θέλουν οι πελάτες όταν αναζητούν υποψηφίους για τη στελέχωση θέσεων πωλήσεων και μάρκετινγκ.

βρείτε τη νέα σας εργασία

λιανικό εμπόριο.

Η Randstad μπορεί να σας βοηθήσει στη αναζήτηση προσωρινής ή μόνιμης εργασίας στον κλάδο του λιανικού εμπορίου. Το λιανικό εμπόριο είναι ιδανικό για όσους/ες απολαμβάνουν να εργάζονται σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς.

βρείτε τη νέα σας εργασία

οικονομικά & λογιστική.

Αναζητάτε εργασία στον κλάδο των χρηματοοικονομικών και της λογιστικής;

Βρείτε τώρα την επόμενη θέση εργασίας σας στη λογιστική ή τα χρηματοοικονομικά μέσω της Randstad, την εταιρεία που ειδικεύεται στη στελέχωση θέσεων αυτών των κλάδων.

διαβάστε περισσότερα

υποστηρικτικοί υπάλληλοι & γραμματειακές θέσεις.

Αναζητάτε εργασία σε θέση γραφείου; H Randstad αναζητά να στελεχώσει τόσο προσωρινές όσο και μόνιμες θέσεις γραφείου, σε όλη την Ελλάδα.

διαβάστε περισσότερα

φαρμακευτικός κλάδος & επιστήμες.

Το τμήμα της Randstad που ασχολείται με τον φαρμακευτικό, τον κλάδο της υγείας και των επιστημών, αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων συμβούλων που ειδικεύονται στο να εντοπίζουν τις δεξιότητες αλλά και τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε.

διαβάστε περισσότερα

τουρισμός.

Αναζητάτε εργασία στον κλάδο του τουρισμού; Η Randstad Hellas διαθέτει μια εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων που ειδικεύεται στη στελέχωση θέσεων στον κλάδο του τουρισμού.

διαβάστε περισσότερα

τραπεζικός κλάδος.

H Randstad στην Ελλάδα έχει πρόσβαση σε ποικίλες θέσεις στον τραπεζικό αλλά και τον ασφαλιστικό κλάδο. Η συνεργασία μαζί μας θα σας εξασφαλίσει την εύρεση μιας θέσης εργασίας στην εταιρεία που θα αποτελεί τον ιδανικό για εσάς εργοδότη.

διαβάστε περισσότερα

νομικές υπηρεσίες.

Αναζητάτε εργασία στον κλάδο των νομικών υπηρεσιών; Η Randstad αποτελεί τον ειδικό για την στελέχωση θέσεων που ανήκουν στον κλάδο των νομικών υπηρεσιών.

διαβάστε περισσότερα

ναυτιλία.

H Randstad στην Ελλάδα διαθέτει εξειδικευμένους συμβούλους οι οποίοι χειρίζονται ναυτιλιακές θέσεις εργασίας.

διαβάστε περισσότερα

multilingual.

Μιλάτε Γερμανικά, Ολλανδικά, Δανέζικα, Σουηδικά, Νορβηγικά, Φινλανδικά, Τσεχικά, Γαλλικά ή κάποια άλλη γλώσσα σε εξαιρετικό επίπεδo και θέλετε να ζήσετε στην Ελλάδα; 

διαβάστε περισσότερα

ανεβάστε το βιογραφικό σας.

ας ξεκινήσουμε