δεν δημιουργούμε μόνο ομάδες ενδυναμώνουμε επιχειρήσεις.

Είμαστε η #1 εταιρεία Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα.  Η επιτυχία μας έγκειται στην εξειδίκευση μας στην εύρεση ταλέντων για τη στελέχωση της επιχείρησης σας.  Αν αναζητείτε προσωρινό ή μόνιμο, entry ή senior level, ανθρώπινο δυναμικό για θέσεις εργασίας στην εταιρεία σας, μπορούμε να αναλάβουμε την εύρεση των ανθρώπων που θα βοηθήσουν την ομάδα σας να πετύχει τους στόχους της. Δραστηριοποιούμαστε στους παρακάτω τομείς:

newsletter.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο email σας όλα τα τελευταία άρθρα μας και για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και τις τάσεις της ελληνικής αγοράς.

sign up

ανθρώπινο δυναμικό.

Η Randstad στην Ελλάδα αποτελεί τον ειδικό στην ανεύρεση επαγγελματιών για τη στελέχωση θέσεων ανθρώπινου δυναμικού, είτε πρόκειται για θέσεις που δεν απαιτούν προϋπηρεσία, είτε για ανώτερες θέσεις.

μάθετε περισσότερα
your intro title here

εξυπηρέτηση πελατών.

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για την επιχείρησή σας, να προσφέρετε σε οποιονδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί σας άρτια εξυπηρέτηση, κάθε φορά.

μάθετε περισσότερα

μηχανικοί, βιομηχανία & logistics.

Αναζητάτε το καλύτερο προσωπικό στον κλάδο των κατασκευών, της βιομηχανίας ή του logistics; H Randstad στην Ελλάδα μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τους καλύτερους υποψηφίους/ες της αγοράς.

μάθετε περισσότερα
your intro title here

ναυτιλία.

Η εκτεταμένη εμπειρία μας στον τομέα της στελέχωσης ναυτιλιακών θέσεων για λογαριασμό ηγέτιδων εταιρειών στην ελληνική αγορά, μας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε μια μεγάλη βάση δεδομένων, η οποία αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του ναυτιλιακού κλάδου.

μάθετε περισσότερα

νομικές υπηρεσίες.

Επιθυμεί η εταιρεία σας να προσλάβει επαγγελματίες στον νομικό κλάδο; Η Randstad στην Ελλάδα μπορεί να στηρίξει την επιχείρησή σας στη διαδικασία στελέχωσης οποιουδήποτε νομικού προφίλ.

μάθετε περισσότερα

πληροφορική / IT.

Ο κλάδος της τεχνολογίας εξελίσσεται διαρκώς και αποτελεί αναπόσταστο κομμάτι κάθε επιτυχημένης επιχείρησης. Βρείτε τον κατάλληλο/η υποψήφιο/α για να ενδυναμώσετε την επιχείρηση σας.

μάθετε περισσότερα

πωλήσεις, μάρκετινγκ & λιανικό εμπόριο.

Η επικοινωνία, η στρατηγική και τα soft skills είναι απαραίτητα για την επιτυχημένη πορεία της sales & marketing ομάδας της επιχείρησης σας. Είτε αναζητείτε ένα στέλεχος για την management ομάδα σας είτε έναν entry level εργαζόμενο για την ολοκλήρωση ενός project, απευθυνθείτε σε εμάς.

μάθετε περισσότερα
your intro title here

τουρισμός.

Η Randstad στην Ελλάδα διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων που εστιάζουν στη στελέχωση θέσεων στον κλάδο του τουρισμού. Η εξειδικευμένη ομάδα στελέχωσής μας είναι σε θέση να βοηθήσει την εταιρεία σας να καλύψει τις νέες θέσεις που προκύπτουν.

 

μάθετε περισσότερα

τραπεζικός κλάδος.

Επιθυμείτε να προσλάβετε τους καλύτερους επαγγελματίες του τραπεζικού κλάδου της ελληνικής αγοράς; H Randstad στην Ελλάδα έχει πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο επαφών που είναι επαγγελματίες στον τραπεζικό τομέα.

μάθετε περισσότερα
your intro title here

υποστηρικτικοί υπάλληλοι & γραμματειακές θέσεις.

Αναζητάτε αξιόπιστο αλλά και υψηλών προδιαγραφών προσωπικό το οποίο θα παρέχει στην επιχείρησή σας την απαραίτητη στήριξη που χρειάζεστε; H Randstad είναι σε θέση να σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους/ες υποψηφίους/ες.

μάθετε περισσότερα

διοίκηση.

Αναζητείτε senior management στελέχη για την επιχείρηση σας; Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι της Randstad μπορούν να βρούν το επόμενο ταλαντούχο στέλεχος που θα ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες της εταιρείας σας και θα προσφέρει τις λύσεις που χρειάζεστε.

μάθετε περισσότερα

επιστήμες υγείας

Η ομάδα life sciences της Randstad παρέχει υπηρεσίες στελέχωσης για όλους τους κλάδους υγείας, φαρμακευτικές, εταιρείες βιοτεχνολογίας, CRO, ιατρικών εργαλείων, ινστιτούτα αισθητικής, νοσοκομεία και κλινικές.

μάθετε περισσότερα

οικονομικά και λογιστική.

H Randstad συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στελέχωσης στον τομέα των χρηματοοικονομικών και της λογιστικής. Αν επιθυμείτε να στελεχώσετε την εταιρεία σας με επαγγελματίες που διαθέτουν εμπειρία στον κλάδο σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

μάθετε περισσότερα

μπορούμε να βρούμε τα ταλέντα που αναζητάτε.

επικοινωνήστε μαζί μας