Ψάχνω δουλειά

Ψάχνω δουλειά εδώ και μερικές μέρες και σήμερα είπα να βάλω ένα πρόγραμμα. Από πού όμως θα πρέπει να ξεκινήσω για να βρω δουλεία και πόσο θα πρέπει να περιμένω  ;

Αυτή είναι μια ερώτηση που καλούνται να απαντήσουν σήμερα αρκετοί υποψήφιοι που δεν εργάζονται αυτό το διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι απαιτείται υπομονή και καθημερινή προσπάθεια που δεν πρέπει να σταματάει όταν καταχωρούμε το βιογραφικό σε μια η δύο εταιρείες, ούτε αν κάνουμε μαζική αποστολή του βιογραφικού μας.

Αρχικά θα πρέπει να δούμε τι εργασία θέλουμε να κάνουμε, αλλά και σύμφωνα με τις δεξιότητες μας και τις εμπειρίες μας τι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε. Βάση λοιπόν αυτών των στοιχείων μπορούμε να καταστρώσουμε ένα πρόχειρο πλάνο που θα μας βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας έτσι ώστε να λειτουργήσουμε πιο στοχευμένα και να μην χάνουμε χρόνο σε δουλείες στις οποίες δεν συγκεντρώνουμε πολλές πιθανότητες για να  μας επιλέξουμε.

Εφόσον τα παραπάνω είναι ξεκάθαρα θα πρέπει να προετοιμάσουμε ένα ελκυστικό βιογραφικό το οποίο θα το έχουμε διαθέσιμο τόσο ηλεκτρονικά όσο και σε αρκετά αντίγραφα σε έντυπη μορφή.

Για να ξεκινήστε μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας εδώ.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα