Ψάχνετε για εργασία;

Αν αυτήν την περίοδο ψάχνετε εργασία, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Randstad η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού και καθημερινά συνεργάζεται με διαφορετικούς εργοδότες για την εύρεση και αξιολόγηση προσωπικού.

 

Εφόσον επισκεφθείτε το site της Randstad έχετε την δυνατότητα:

  • Να κάνετε εγγραφή και να επισυνάψετε το βιογραφικό σας, ανεξάρτητα εάν θέλετε να κάνετε αίτηση για κάποια θέση εργασίας.
  • Να βρείτε σε ποιες χώρες διατηρούμε γραφεία και να κάνετε εγγραφή στα αντίστοιχα ο site.
  • Να μας ακολουθήσετε στα social media (Facebook, LinkedIn, Twitter,) και να πληροφορηθείτε για όλες τις θέσεις εργασίας, αλλά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες και συζητήσεις για την αγορά εργασίας.
  • Να συνδεθείτε με το blog της Randstad όπου μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την αγορά εργασίας, τη σωστή σύνταξη βιογραφικού, συνοδευτικής επιστολής και γενικότερα σχετικά με τις υπηρεσίες και επίκαιρα θέματα των τμημάτων της διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις απασχόλησης και την διαδικασία εύρεσης και αξιολόγησης μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106522363 η να αφήσετε το μήνυμα σας εδώ.

 
Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα