Ψάχνεις δουλειά;

Ψάχνεις δουλειά; Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στην ίδια θέση με εσένα. Αυτό, λοιπόν, που μπορεί να σε διαφοροποιήσει και να φέρει θετικά αποτελέσματα, είναι ο τρόπος που ψάχνεις δουλειά. Ποια είναι, λοιπόν, η προσέγγισή σου για την αναζήτηση εργασίας; Πόσο συχνά ψάχνεις θέσεις απασχόλησης; Ποια είναι η μέθοδος προσέγγισης που χρησιμοποιείς;

Είναι γεγονός πως ακόμα κι αν ψάχνεις συχνά θέσεις εργασίας, υπάρχουν τρόποι που μπορούν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά σου. Κάτι τέτοιο είναι το να μη μένεις σε ένα μέσο αναζήτησης, όπως κάνουν πολλοί υποψήφιοι που χρησιμοποιούν μόνο στο internet. Χρησιμοποίησε και εφημερίδες, και φυσικά τους γνωστούς, τους φίλους, τους πρώην συναδέλφους σου. Η δικτύωση φαίνεται πως εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στην αναζήτησης εργασίας.

Το internet μπορεί να βοηθήσει και στη δικτύωση, αρκεί να χρησιμοποιείται προς αυτόν τον σκοπό. Και πώς θα γίνει αυτό; Δημιουργήστε επαγγελματικό προφίλ στο LinkedIn και προωθήστε τις επαγγελματικές σας γνώσεις. Εκεί θα μας βρείτε ως “Randstad Hellas”. Μπείτε στο group μας και συνδεθείτε με επαγγελματίες που γνωρίζουν την αγορά εργασίας, ανταλλάξτε απόψεις και μείνετε ενημερωμένοι. Διαφορετικά μπορείτε να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας για να είναι διαθέσιμο για τις θέσεις εργασίας που θα προκύψουν.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα