Οι σύμβουλοι της Randstad μπορούμε να σε βοηθήσουμε με πολλούς τρόπους:

  • Στο www.randstad.gr/εύρεση_εργασίας/αναζήτηση_εργασίας/αναζήτηση_εργασίας.htm μπορείς να δεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τους ειδικότητες που οι εργοδότες ζητάνε σήμερα στην αγορά εργασίας
  • Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον για κάποια θέση εργασίας ένας υποψήφιος για εργασία μπορεί να καταχωρήσει το βιογραφικό του και να κάνει αίτηση για θέσεις εργασίας που τον ενδιαφέρουν.
  • Εφόσον το βιογραφικό καλύπτει τις απαιτήσεις που καταγράφονται στις αγγελίες για εργασία, τότε ένας σύμβουλος hr της Randstad θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε μια συνέντευξη εργασίας.
  • Αν πάλι δεν καλύπτετε τις απαιτήσεις σε κάποια από τις θέσεις εργασίας, καταχωρήστε εύκολα και γρήγορα το βιογραφικό σας για να είναι διαθέσιμο σε κάθε νέα ευκαιρία απασχόλησης που θα προκύψει μελλοντικά.
  • Στο www.randstad.gr/blog θα βρείτε πληροφορίες για την αγορά εργασίας, τη δουλειά, τη σύνταξη του βιογραφικού και της συνοδευτικής επιστολής, και για διάφορα άλλα θέματα για την εύρεση εργασίας και την ανάπτυξη καριέρας.
  • Μπορείτε να γίνετε μέλη του group μας στο Facebook, το LinkedIn και το Xing, να ενημερώνεσαι για την αγορά εργασίας, να πληροφορείσαι για τις εξελίξεις σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, να δικτυώνεσαι και φυσικά να λαμβάνετε ενημέρωση για όλες τις νέες θέσεις εργασίας.

Καταχωρήστε σε λίγα λεπτά  το βιογραφικό σας στο /ο_λογαριασμός_μου/εγγραφή/εγγραφή.htm και αυξήστε τις πιθανότητες σας για την εύρεση εργασίας.