Υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού

Είστε εργοδότης και θα σας ενδιέφερε να συνεργαστείτε με μία  εταιρία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, αλλά δεν είστε σίγουροι πόσο σωστή θα ήταν αυτή σας η απόφαση; Δείτε πιο κάτω τους λόγους που θα σας βοηθήσουν να το αποφασίσετε.
  1. Μία εταιρία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού θα φροντίσει να μάθει ακριβώς τι αναζητάτε από έναν υποψήφιο και θα το βρει για εσάς.
  2. Μία εταιρία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία εξεύρεσης προσωπικού σε όλα τα στάδια (από την αγγελία έως και την τοποθέτηση του υποψήφιου).
  3. Κερδίζετε, έτσι, χρόνο που μπορεί να μεταφραστεί και σε χρήματα.
  4. Η συνέντευξη εργασίας κάθε υποψήφιου είναι ολοκληρωμένη και οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται για τον υποψήφιο, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την επαγγελματική του εμπειρία είναι πλήρεις.
  5. Είναι δυνατό να εξεταστούν οι δεξιότητες ενός υποψηφίου σε ξένες γλώσσες αλλά και σε υπολογιστές.
  6. Σε μία εταιρία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού υπάρχει γνώση και εξειδίκευση των συμβούλων για κάθε επαγγελματικό τομέα και επίπεδο ιεραρχίας.
  7. Η συνεργασία με μία εταιρία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε την πορεία της διαδικασίας επιλογής.
Η Randstad είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία σε θέματα παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στον κόσμο. Στο www.randstad.gr μπορείτε να βρείτε  αναλυτικά τις πληροφορίες για εμάς και τις υπηρεσίες hr που προσφέρουμε. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6770523 για το γραφείο τα Randstad στην Αθήνα και 2310414731  για το γραφείο μας στην Θεσσαλονίκη ή μέσω e-mail στο randstad@randstad.gr.
Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα