Υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού

Τι ακριβώς είναι οι υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού; Τις χρειάζεται αληθινά η εταιρία σας;

Ανάλογα με την εταιρία και το αντικείμενο της, η ανάγκη για υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού μεταβάλλονται. Οι υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού περιλαμβάνουν όλες τις δραστηριότητες που αφορούν τις ανάγκες και τα καθήκοντα των εργαζομένων. Από την εύρεση και αξιολόγηση του προσωπικού έως την διαχείριση της μισθοδοσίας.

Κάθε τμήμα της εταιρίας σας έχει συγκεκριμένη λειτουργία, οπότε είναι ιδιαίτερης σημασίας. Οι υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού παρέχουν τις επαγγελματικές απαντήσεις όσον αφορά τις εσωτερικές ανάγκες της εταιρίας ώστε να λειτουργεί αποτελεσματικά και ικανοποιητικά και να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, με αποτέλεσμα να είναι παραγωγική και ανταγωνιστική.

Η Randstad είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία σε θέματα παροχής υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στον κόσμο και διαθέτει συμαντική εμπερία από τις απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς εργασίας . Οι συμβουλοι μας είναι διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν στο  210 6770523 ή μέσω e-mail στο randstad@randstad.gr.  Στο www.randstad.gr θα βρείτε επίσης αναλυτικά στοιχεία για τις υπηρεσίες hr που προσφέρουμε.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα