Σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού

Ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές που διαθέτει ένας υποψήφιος για την εύρεση εργασίας, θα πρέπει να προστεθεί και η επικοινωνία με συμβούλους hr. Οι σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού εξειδικεύονται στην εύρεση επιλογή και αξιολόγηση προσωπικού, και συνεργάζονται με διαφορετικούς εργοδότες για να καλύψουν τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν.

Εφόσον αποφασίσετε να έχετε επαφή με έναν σύμβουλο HR, θα πρέπει να έχετε αποφασίσει για τις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να μπορείτε με μία σύντομη περιγραφή να περιγράψετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες και την εμπειρία σας.

Αν σας δοθεί η ευκαιρία για συνέντευξη εργασίας με έναν σύμβουλο, θα πρέπει και εκεί να παρουσιάσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Στην περίπτωση που τελικά δεν σας ενδιαφέρει η θέση εργασίας για την οποία θα συζητήσετε, θα πρέπει να αφήσετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση, έτσι ώστε εφόσον προκύψει κάποια νέα θέση εργασίας ο σύμβουλος να έρθει και πάλι σε επαφή μαζί σας για να σας ενημερώσει.

Η επικοινωνία με μια εταιρία συμβούλων συνήθως ξεκινάει με την ηλεκτρονική καταχώρηση του βιογραφικού σας. Καταχωρήσετε το βιογραφικό και την συνοδευτική επιστολή σας σήμερα στην Randstad.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα