Σύμβουλοί ανθρώπινου δυναμικού και αναζήτηση εργασίας

Αρκετοί υποψήφιοι επιλέγουν για την αναζήτηση εργασίας να απευθυνθούν σε σύμβουλους ανθρώπινου δυναμικού. Οι σύμβουλοί ανθρώπινου δυναμικού διαχειρίζονται σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας και για τον λόγο αυτό καθημερινά αξιολογούν πολλούς υποψηφίους για εργασία. Εσείς γνωρίζετε με πιο τρόπο μπορείτε να γίνει η επικοινωνία με ένα σύμβουλο έτσι ώστε να γνωρίσει τις επαγγελματικές σας ικανότητες;

Για να συνεργαστείτε με την Randstad μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και συμβουλές για τις αιτήσεις στο http://www.randstad.gr. H καταχώρηση του βιογραφικού σας γίνεται εύκολα και απλά, συμπληρώνοντας μερικά πεδία τα οποία θα βρείτε από το βιογραφικό σας.

Αφού ολοκληρώσετε την δημιουργία του προφίλ σας και κάνετε αίτηση στις θέσεις που σας ενδιαφέρουν, ένας σύμβουλος hr θα επικοινωνήσει μαζί σας για συνέντευξη, εφόσον το προφίλ σας καλύπτει τις απαιτήσεις πού έχουν καταγραφθεί στην περιγραφή της αγγελίας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις που χειριζόμαστε, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210670523 για την Αθήνα και 2310414731 για την Θεσσαλονίκη.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα