Προσφορά για εργασία

Γνωρίζοντας τις συνθήκες και τις τάσεις στην αγορά εργασία θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι για να έχουμε μια προσφορά για εργασία θα πρέπει να καταβάλουμε σημαντική προσπάθεια η οποία θα βασίζεται σε κάποιο πλάνο.

Η έννοια του πλάνου και η ευελιξία κατά την εύρεση εργασίας αποτελούν δύο παράγοντες τους οποίους ως υποψήφιοι για εργασία θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας. Η διαμόρφωση ενός βασικού σχεδίου θα μας βοηθήσει να κατευθυνθούμε προς τις θέσεις εργασίας και τους εργοδότες που μας ενδιαφέρουν, βάζοντας προτεραιότητες και ένα χρονοδιάγραμμα, ενώ η ευελιξία θα μας δώσει την δυνατότητα να αυξήσουμε τις πιθανές επιλογές μας για απασχόληση.

Όταν φτιάχνουμε ένα πλάνο δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύπλοκο. Ένας απλός τρόπος καταγραφής των προτιμήσεων μας, αλλά και των εργοδοτών που θα στείλουμε το βιογραφικό και την συνοδευτική επιστολή μας αρκεί για να έχουμε μια πλήρη εικόνα της δραστηριότητας μας. Επίσης θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε λάθη  χάσιμο χρόνου, ενώ θα έχουμε και την δυνατότητα να αναπροσαρμόσουμε τις επιλογές μας εφόσον δεν θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στο http://www.randstad.gr θα βρείτε περισσότερα άρθρα για την εύρεση εργασίας

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα