Η δυνατότητα της άδειας είναι σίγουρα αναντικατάστατη για την ξεκούραση σας από την εργασία και την ενίσχυση της καριέρας σας. Ωστόσο, υπάρχουν τρεις απλοί τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ηρεμία σας κατά τη διάρκεια της εργασίας ώστε να καταπολεμήσετε το άγχος σας.

1. Τακτοποιήστε το γραφείο σας

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, ένα γραφείο ακατάστατο και γεμάτο χαρτιά μπορεί να σας δημιουργήσει στρες. Αντίθετα, το να διατηρείτε το χώρο σας & τον υπολογιστή σας οργανωμένο και ταχτοποιημένο, αφενός σας χαλαρώνει και αφετέρου σας διευκολύνει στην εργασία σας αφού θα γνωρίζετε ακριβώς τι βρίσκεται που και θα μπορείτε να ανασύρετε την κάθε πληροφορία γρήγορα όποτε τη χρειάζεστε.

2. Μην έχετε συνέχεια ανοιχτό το εταιρικό σας email

Αυτή η συμβουλή δεν είναι πάντοτε εφικτή και ρεαλιστική. Ωστόσο, το να μπορείτε κάποιες ώρες της ημέρας να αποσυνδέεστε από το κινητό σας και το εταιρικό σας email μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο σε δραστηριότητες και πρόσωπα εκτός του εργασιακού σας περιβάλλοντος και να αποφορτιστείτε.

Έστω και 2 ώρες από την ημέρα σας μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

3. Αναδιοργανώστε τη ρουτίνα σας

Η οργάνωση απαιτεί έναν από τους πιο καθοριστικούς αγχολυτικούς παράγοντες. Στο blog μας μπορείτε να διαβάσετε άρθρα, για το πώς να οργανώνετε το χρόνο σας αποτελεσματικά και να ενισχύετε την παραγωγικότητα σας. H λίστα προτεραιοτήτων, η θεματική & η εβδομαδιαία λίστα είναι μερικές από τις ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε και να διευκολύνουν την εργασιακή σας καθημερινότητα.

Αναζητείτε περισσότερες συμβουλές για τη συνέντευξη εργασίας ή τη σύνταξη ενός βιογραφικού; Διαβάστε περισσότερες στο blog μας! Θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας; Δείτε όλες τις νέες θέσεις εργασίας μας.