Η Randstad Hellas κατέλαβε την πρώτη θέση σε όλο τον κόσμο

Τα τελευταία χρόνια έχουμε το προνόμιο να έχουμε τιμηθεί και αναγνωριστεί με αρκετές διακρίσεις από την Randstad Group, σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και από την επιχειρηματική κοινότητα. Είμαστε υπερήφανοι που η εταιρεία μας αναγνωρίζεται όχι μόνο για την εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά και για την ικανότητα της να δημιουργεί ένα περιβάλλον εργασίας, όπου όλοι θα χαίρονται να έρχονται για δουλειά καθημερινά. Η δημιουργία αυτού του εργασιακού περιβάλλοντος εξασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι μας θα είναι ευχαριστημένοι και επιτυχημένοι και σε αντάλλαγμα θα μπορούν να δώσουν αξία αλλά και ικανοποίηση στους πελάτες και συνεργάτες μας.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 η Randstad Group διεξήγαγε σε παγκόσμιο επίπεδο ένα people survey για να αποκτήσει ευρύτερη επίγνωση σχετικά με την βελτίωση η επιδείνωση της αφοσίωση των εργαζομένων της, αλλά και για άλλους παράγοντες. Περίπου 20,000 εργαζόμενοι από 44 εταιρείες έλαβαν μέρος στην εσωτερική ερεύνα.

Από τις 44 εταιρείες που έλαβαν μέρος ή Randstad Hellas κατέλαβε την πρώτη θέση σε όλο τον κόσμο. Τα αποτελέσματα γενικότερα κατέδειξαν ότι το προσωπικό της Randstad Hellas είναι αφοσιωμένο και αισθάνεται υπερήφανο που εργάζεται του στην Randstad Hellas. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, τα οποία για μας είναι η αφορμή για να πραγματοποιήσουμε το επόμενο βήμα, να συνεργαστούμε με την κοινωνία, αλλά και να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα η οποία θα διαμορφώσει τον κόσμο της εργασίας.

Που όμως επιτύχαμε την υψηλότερη βαθμολογία; Οδηγός για την υψηλή αφοσίωση μας αποτελεί η κουλτούρα, η πρόκληση, η ηγεσία, οι συνάδελφοι μας, ο τρόπος εργασίας (work processes) και οι ευκαιρίες καριέρας, για να αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές κατηγορίες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους μας, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας που βοήθησαν να επιτύχουμε αυτή την διάκριση. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για να εμπνέουμε εμπιστοσύνη και σιγουριά, έτσι ώστε να παραμείνουμε οι ηγέτες των υπηρεσιών hr στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα και τις εκδηλώσεις της Randstad επισκεφθείτε το http://www.randstad.gr
Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα