Η ημιαπασχόληση ή μερική απασχόληση, όπως συχνά αναφέρεται, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για έναν νέο υποψήφιο για εργασία (και όχι μόνο) να μπορεί να εργάζεται, ενώ παράλληλα να έχει αρκετό χρόνο για να ασχολείται και με διαφορετικές δραστηριότητες.

Δεν ακούγεται δελεαστικό κάτι τέτοιο; Και πραγματικά είναι. Γιατί στις μέρες μας ο χρόνος είναι από τα πολυτιμότερα αγαθά. Το να μπορεί, λοιπόν, κανείς να συνδυάσει την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και προϋπηρεσίας σε έναν τομέα που τον ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα θα έχει αρκετό χρόνο ώστε να ασχολείται και με κάτι ακόμα που τον ενδιαφέρει, όπως μπορεί να είναι οι σπουδές ή η οικογένειά του, είναι κάτι πραγματικά σημαντικό.

Η ημιαπασχόληση, λοιπόν, αποτελεί ιδανική επιλογή για ανθρώπους που επιθυμούν να συνδυάσουν εργασία με κάποια ακόμα δραστηριότητα όπως για παράδειγμα οι σπουδές και να επωφεληθούν και από τις δύο δραστηριότητες.

Στο  http://www.randstad.gr θα βρείτε θέσεις εργασίας που μπορεί να ταιριάζουν στα προσόντα, τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.