Ευελιξία στην αναζήτηση εργασίας

Άρθρο του ένθετου εργασία στην εφημερίδα Τo Bήμα αναφέρει ότι  ένα νέο τοπίο διαμορφώνεται στην αγορά εργασίας της χώρας μας  λόγω της οικονομική κρίσης.  Οι θέσεις εργασίας απευθύνονται πλέον σε υποψηφίους με πολλά προσόντα, ικανούς να δώσουν το κάτι παραπάνω και αποτελεσματικούς στην επίτευξη στόχων της επιχείρησης.

Τα στελέχη που έχουν την ευθύνη των εταιρειών ανθρώπινου δυναμικού συμφωνούν ότι υπάρχουν ευκαιρίες εργασίας και ζητούν την επιμονή των υποψηφίων στην διαδικασία αναζήτησης τους.

Randstad Hellas

Ευελιξία και υπομονή συνιστά η κα Λη Οστενγκαρντ – Αλεξανδροπούλου Διευθύνουσα σύμβουλος της Randstad Hellas. Θεωρεί ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ευκαιρίες στην αγορά εργασίας, από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να αλλάζουν εργασία λόγω αδειών μητρότητας, παραιτήσεων, απρόσμενων αποχωρήσεων και όχι μόνο λόγω της λήξεως των συμβάσεων τους.

Σε δύσκολες περιόδους, επισημαίνει η κα Οστενγκαρντ, οι άνθρωποι χρειάζεται να είναι προσεκτικοί, ευέλικτοι, επίμονοι. Και προσθέτει. “ Σε όσες περισσότερες συνεντεύξεις για εργασία συμμετέχει ένας υποψήφιος και όσο περισσότερο διευρύνει τον κύκλο των επαγγελματικών του επαφών, τόσο περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες θα του παρουσιάζονται .

Πηγή: Το Βήμα | Σάββατο 15 Μαΐου

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας που χειρίζεται η Randstad

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα