Εταιρία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού

Ένας πολύ καλός τρόπος αναζήτησης εργασίας είναι και μέσω εταιρίας παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, όπως είναι η Randstad. Εσείς έχετε στείλει το βιογραφικό σας σε κάποια εταιρία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού; Έχετε κληθεί για κάποια συνέντευξη εργασίας; Ποια ήταν η εμπειρία σας από τη συνάντηση με τον σύμβουλο hr;

Αρχικά, για να στείλετε το βιογραφικό σας στην εκάστοτε εταιρία συμβούλων, θα βρείτε πληροφορίες στο site της. Για να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας στο site της Randstad μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο www.randstad.gr/ο_λογαριασμός_μου/εγγραφή/εγγραφή.htm.

Και προκειμένου να σας καλέσει κάποιος σύμβουλος hr για συνέντευξη, συνήθως θα πρέπει να ταιριάζει το προφίλ σας με κάποια θέση απασχόλησης για την οποία έχετε κάνει αίτηση ή στην οποία θεωρεί ο σύμβουλος hr πως θα ταιριάζετε βάσει των προσόντων και των ενδιαφερόντων σας.

Όσον αφορά την εμπειρία σας στη συνέντευξη σε κάποια εταιρία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, ελπίζουμε γενικά να ήταν θετική! Στην Randstad, βασικό μας μέλημα είναι να είναι ικανοποιημένος ο εκάστοτε υποψήφιος αλλά και η εταιρία-πελάτης μας, προκειμένου η συνεργασία τους να έχει θετικά αποτελέσματα και διάρκεια –όποτε αυτό είναι δυνατό.

Μην χάνετε, λοιπόν, χρόνο. Εγγραφείτε στο site μας καταχωρώντας το βιογραφικό σας, δείτε τις  θέσεις εργασίας που χειριζόμαστε και κάντε αίτηση για όσες σας ενδιαφέρουν.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα