Εργασία στην Ελλάδα.

 

 

Δουλειά ή εργασία; Αν και στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε εναλλακτικά αυτές τις δύο λέξεις, στην ουσία η έννοιά τους είναι διαφορετική.

 

 

Οι άνθρωποι περνούν περισσότερο από το 1/3 της ημέρας τους σε ένα περιβάλλον εργασίας  όπου αυτό που ζητείται συνήθως είναι να είναι παραγωγικοί, ανεξάρτητα από το πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν. Τα χρήματα γίνονται τότε από τα βασικότερα κίνητρα. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά για την «δουλειά».

 

 

Αντίθετα, «εργασία» είναι η έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να παράγει έργο. Διοχετεύει τη δημιουργικότητα και την ενέργειά του προκειμένου να παράγει κάτι που θα βοηθήσει τον ίδιο αλλά και το κοινωνικό σύνολο. Τα χρήματα, λοιπόν, δεν είναι το βασικότερο κίνητρό του.

 

 

Η «εργασία» στη Randstad έχει αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού. Ενδιαφερόμαστε για τους πελάτες και τους υποψηφίους μας και δίνουμε μεγάλη προσοχή στο να είναι ικανοποιημένοι όσο το δυνατόν περισσότερο με την «εργασία» τους  Για περισσότερες πληροφορίες για τη Randstad, κάντε κλικ εδώ!

 

 

Αν θέλεις να βρεις δουλεία στο www.randstad σε περιμένουν θέσεις εργασίας για το βιογραφικό σας.

 

 

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα