Εάν είσαστε υποψήφιος για τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων σε κάποια εταιρεία και θέλετε να κερδίσετε τη θέση εργασίας σας δίνουμε παρακάτω κάποιες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν την ώρα της συνέντευξης.

 

Οι εργοδότες θα αναζητήσουν μια ισχυρή απόδειξη ότι το άτομο που στέκεται μπροστά τους είναι ένας επιτυχημένος πωλητής, είναι ικανός να εργαστεί κάτω από πίεση και έχει την ιδιότητα να παίρνει το καλύτερο από τους υφισταμένους του.

 

Εάν έχετε κερδίσει κάποια αναγνώριση, σε προηγούμενη εργασιακή θέση, σχετική με την ικανότητά σας στις πωλήσεις, όπως για παράδειγμα βραβείο ‘’Πωλητής του Μήνα’’, θα άξιζε να το αναφέρετε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

 

Την ώρα της συζήτησης θα πρέπει να είσαστε ενδιαφέρον, με αυτοπεποίθηση και επαγγελματισμό. Περισσότερο να συμμετέχετε στη συζήτηση παρά να μιλάτε από μόνος σας, καθώς είναι σημαντικό να αποδείξετε την ικανότητα να ακούτε τον συνομιλητή σας.

 

Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πραγματοποιήσετε κάποια τεστ δεξιοτήτων ώστε να αποδείξετε τις ικανότητές σας, οπότε καλό θα ήταν να είσαστε προετοιμασμένοι.

 

Για περισσότερες συμβουλές για τη διαδικασία των συνεντεύξεων αλλά και για κενές θέσεις εργασίας επισκεφθείτε τη σελίδα της Randstad Hellas www.randstad.gr.