Όλο και περισσότερες εταιρίες στην Ελλάδα επιλέγουν να απευθυνθούν σε εταιρίες Στελέχωσης, όπως η Randstad, για την κάλυψη των αναγκών τους.  Η Randstad διαθέτει παρουσία στην ελληνική αγορά για πάνω από 14 χρόνια. Η Randstad, με πάνω από 50 έτη διεθνούς εμπειρίας, είναι η σωστή επιλογή για κάθε επιχείρηση που αναζητά νέο προσωπικό και για τους υποψηφίους που αναζητούν την επόμενη επαγγελματική τους κίνηση.

Επιλέγοντας εταιρίες στελέχωσης όπως η Randstad με παρουσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι υποψήφιοι έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Οι εταιρίες στελέχωσης τείνουν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες θέσεις εργασίας σε ποικίλους κλάδους και διαφορετικές ειδικότητες. Οι εργοδότες προτιμούν να απευθύνονται σε εταιρίες στελέχωσης παρά να δημοσιεύουν οι ίδιοι τις αγγελίες εργασίας. Συνεπώς, εάν είστε σε αναζήτηση εργασίας θα αποκτήσετε πρόσβαση σε θέσεις εργασίας που διαφορετικά δε θα ήταν διαθέσιμες στην ανοιχτή αγορά εργασίας.

Στη Randstad Hellas, οι υποψήφιοι θα μιλήσουν με έμπειρους συμβούλους στελέχωσης που διαθέτουν γνώση τόσο των ελληνικών όσο και των διεθνών συνθηκών. Εγγραφείτε και στείλτε μας ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας σημείωμα στο www.randstad.gr για να επιτύχετε την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση