Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία η ζήτηση για επαγγελματίες που ασχολούνται με την λογιστική έχει αυξηθεί ιδιαίτερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από στατιστικά του Σώματος Ορκωτών Λογιστών (ACCA) παρατηρήθηκε αύξηση στα νέα μέλη αλλά και στους συμμετοχοντες στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΑCCA.

Καθώς ή ζήτηση για νέα στελέχη στο τομέα της λογιστικής παρουσιάζει αύξηση και παρά τις δυσμενείες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο, το Σώμα Ορκωτών Λογιστών (ACCA) παρουσίασε αύξηση 10,4 % στον αριθμό των σπουδαστών του και από 366,000 έφτασε τις 404.000.

Όπως δήλωσε η κ. Helen Brand (Chief executive, ACCA) το γεγονός ότι στην περίοδο που διανύουμε παρατηρείτε αύξηση στις θέσεις εργασίας για λογιστές, αποδεικνύει ότι η Λογιστική είναι ένας ελκυστικός τομέας για να ξεκινήσει κάποιος την καριέρα του.

Το δίκτυο του Σώματος Ορκωτών Λογιστών έχει 83 γραφεία και παρουσία σε 170 χώρες. Σκοπός του είναι η πιστοποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων όλων εκείνων που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν το επάγγελμα τις λογιστικής.

Δείτε όλες τις θέσεις εργασίας για λογιστική και έμπειρα στελέχη στο http://www.randstad.gr