Ανθρώπινο δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό που επιλέγει κάθε εταιρία για να καλύψει τις ανάγκες της για μόνιμο προσωπικό ή για προσωρινή απασχόληση θα πρέπει να αξιολογηθεί σωστά, ώστε να μπορεί να προσφέρει άμεσα στα αποτελέσματα και στην ανάπτυξη της.

Αυτό σημαίνει ότι το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, τα στελέχη που θα επιλεχθούν για να τρέξουν την διαδικασία, αλλά πιθανόν και οι σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού που θα κληθούν να βοηθήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν τις απαιτήσεις για την συγκεκριμένη θέση εργασίας, τις συνθήκες στις οποίες θα εργαστεί, τα μέλη της ομάδας με τα οποία θα προκύψει καθημερινή συνεργασίας, καθώς και τους στόχους που θα πρέπει να επιτευχθούν. Τα παραπάνω κρίνονται απαραίτητα έτσι ώστε  να προκύψει ο σωστός συνδυασμός μεταξύ του υποψήφιου για εργασία και της εταιρίας.

Η Randstad με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην Ελληνική αγορά μπορεί να γίνει ο συνεργάτης σας στην επιλογή και αξιολόγηση προσωπικού, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε ανάμεσα στα καλύτερα στελέχη της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2106770523 για την Αθήνα και στο 2310414731 για την Θεσσαλονίκη

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα