Αναζήτηση εργασίας

Βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας μετά από αρκετό διάστημα που εργαζόσασταν και νιώθετε πως δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Είναι λογικό, καθώς η αναζήτηση απασχόλησης είναι μια απαιτητική διαδικασία και χρειάζεται προσπάθεια, οργάνωση, επιμονή και υπομονή.

Ένας καλός τρόπος να ξεκινήσετε είναι συντάσσοντας το βιογραφικό σας. Το βιογραφικό είναι ένα εργαλείο-κλειδί κατά την αναζήτηση εργασίας, οπότε θα πρέπει να φροντίσετε να είναι σωστό, εμφανίσιμο και ενδιαφέρον.

Σε επόμενο στάδιο, είναι απαραίτητο να δείτε πώς μπορείτε να αναζητήσετε εργασία και σε ποια μέσα. Οι αγγελίες σε εφημερίδες και sites αναζήτησης εργασίας είναι ο συνηθέστερος τρόπος. Επίσης, τα sites εταιριών που παρέχουν  υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, όπως αυτό της Randstad, μπορείτε να βρείτε νέες αγγελίες θέσεων εργασίας.   Τέλος, το linkedin είναι το κοινωνικό μέσο δικτύωσης επαγγελματιών, οπότε μέσω αυτού μπορείτε να γνωρίσετε και να δικτυωθείτε με επαγγελματίες του κλάδου σας, να ανταλλάσετε απόψεις και ενημερώνεστε σχετικά με τις θέσεις εργασίας, αλλά και τις τάσεις στην αγορά εργασίας.

Στο blog θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση εργασίας, που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε εκ νέου δυναμικά.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα