Αναζήτηση εργασίας

Η αναζήτηση εργασίας αποτελεί σήμερα για τους εργαζόμενους μια διαδικασία για την οποία θα πρέπει να επιστρατεύσουν στρατηγική σκέψη, υπομονή, πλάνο και εφευρετικότητα που θα τους κάνει να σκεφτούν πέραν του συνηθισμένου .

Οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν τα social media  και γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τις δυνατότητες τους, γνωρίζουν ότι  η αναζήτηση εργασίας μπορεί να έχει ένα επιπλέον σύμμαχο που μπορεί να τους βοηθήσει να εντοπίσουν σημαντικές πληροφορίες για την εργασία και την καριέρα τους

Πλέον, ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι και στην Ελλάδα χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερωθούν για τις καθημερινές εξελίξεις, την επικαιρότητα, ακόμα και για θέματα σχετικά με την εργασία και τις νέες θέσεις εργασίας.

Σίγουρα, η αναζήτηση εργασίας και η χρήση των social media θα πρέπει να αποφεύγετε να γίνετε κατά την ώρα εργασίας καθώς αυτό δεν μας βοηθάει να είμαστε παραγωγικοί αλλά και να κάνουμε αναζήτηση εργασίας βάση πλάνου και οργάνωσης που θα έχουμε θέσει.

Η Randstad έχοντας ηγετική παρουσία στις υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού και προσπαθώντας να βρίσκετε κοντά στις νέες μορφές επικοινωνίας έχει παρουσία στα ακόλουθα social media από τα οποία μπορεί ένας εργαζόμενος να κάνει αναζήτηση εργασίας αλλά και να ενημερωθεί σχετικά με την αγορά εργασίας στην Ελλάδα.

Αναζήτηση εργασίας στο Twitter Μέσω του profile randstad_hellas μπορεί ένας εργαζόμενος να ενημερωθεί για νέες θέσεις εργασίας στο twitter και να βρει χρήσιμες συμβουλές για την συνέντευξη εργασίας

Αναζήτηση εργασίας στο Facebook Στην σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να ενημερωθείτε για τις θέσεις εργασίας που χειριζόμαστε αλλά και να δείτε video και φωτογραφίες από την δραστηριότητα μας.

Αναζήτηση εργασίας στο Linkedin Στο Linkedin πέραν από τις νέες θέσεις εργασίας μπορείτε να λάβετε μέρος σε συζητήσεις αλλά και να έρθετε σε επαφή με πάνω από 1400 επαγγελματίες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους

Επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα