ανταποδίδουμε. εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωση όλων μας να συνεισφέρουμε στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Από την ίδρυσή μας, το 1960, γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ομαδική δουλειά, τόσο μέσα όσο και έξω από τη Randstad. Η κοινωνία μας απαιτεί συνεργασία.

learn more

ταυτόχρονη εξυπηρέτηση.

Αυτή είναι μια από τις αξίες μας που υπογραμμίζει την ευθύνη που αισθανόμαστε απέναντι στην κοινωνία. Είμαστε περήφανοι που είμαστε σε θέση να βρίσκουμε εργασία στους υποψηφίους μας και τους κατάλληλους εργαζόμενους για τις εταιρείες - πελάτες μας, αλλά η ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία δε σταματά εκεί.

learn more

όρισε την πορεία σου προς την επιτυχία.

Αποφοίτησες πρόσφατα; Αναζητάς την πρώτη σου εργασία και χρειάζεσαι μερικές συμβουλές; Έκανες αίτηση για κάποια θέση εργασίας, αναζήτησες πληροφορίες για την εταιρεία, συμπλήρωσες τη φόρμα αίτησης και επισύναψες το βιογραφικό σου; Δεν έφτασε η αίτησή σου στο επόμενο στάδιο και αναρωτιέσαι γιατί; Θέλεις να ενισχύσεις την επαγγελματική σου δραστηριότητα, να αποκτήσεις στόχους και να λάβεις feedback σε πραγματικό χρόνο; Και κυρίως, θέλεις να περάσεις το πρώτο στάδιο μιας διαδικασίας συνέντευξης με επιτυχία;

Εάν η απάντησή σου είναι ναι στα παραπάνω, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου!

μάθε περισσότερα

voluntary services overseas.

Η Randstad συνεργάζεται με το VSO (Voluntary Service Overseas) από το 2004 για να στηρίξει τη βιωσιμότητα και να καταπολεμήσει τη φτώχεια σε όλο τον κόσμο.

Μαζί, η αποστολή μας είναι να εργαστούμε για την ενδυνάμωση και την οικοδόμηση συνεκτικών και ευημερούμενων κοινωνιών ανά τον κόσμο.

learn more