κατάχρηση των brand μας.

απόπειρες απάτης μέσω κατάχρησης των brands του Ομίλου Randstad

Λάβετε υπόψη ότι αποτελεί όλο και πιο συχνό φαινόμενο άτομα που δε συνδέονται καθόλου με τον Όμιλο Randstad να προσποιούνται ότι αποτελούν μέρος κάποιου brand της. Χωρίς την άδειά μας, αυτά τα άτομα

  • θέτoυν τον εαυτό τους ως σύμβουλο μιας εταιρείας της Randstad και επικοινωνούν με άτομα (π.χ. μέσω email, επιστολής, τηλεφώνου, κοινωνικών μέσων) σχετικά με μια "κατάλληλη θέση εργασίας" γι' αυτά (είτε πρόκειται για μια πραγματικά διαθέσιμη θέση της Randstad είτε για μια ψεύτικη) ή
  • προσπαθούν να δελεάσουν άτομα να επικοινωνήσουν μαζί τους, τοποθετώντας ψεύτικες αγγελίες εργασίας σε ιστότοπους (εύρεσης εργασίας) και χρησιμοποιώντας το όνομα ενός brand της Randstad.

Αυτά τα άτομα ζητούν από τα "δυνητικά τους θύματα" να τους παρέχουν κάθε είδους προσωπικές πληροφορίες και να πραγματοποιήσουν κάποια πληρωμή/ πληρωμές. Πρέπει να σημειωθεί ότι κανένα από τα brands της Randstad δε θα ζητήσει ποτέ την πραγματοποίηση πληρωμής οποιουδήποτε είδους ή κάποιο αντίγραφο πιστωτικής κάρτας ή χρεωστικής κάρτας από κάποιον υποψήφιο κατά τη διαδικασία της πρόσληψης ή της αναζήτησης εργασίας.

Εάν πέσει στην υπόληψή σας (πιθανή) κατάχρηση των brands του Ομίλου Randstad και ειδικότερα κάποια απόπειρα απάτης, παρακαλούμε να το αναφέρετε το συντομότερο δυνατόν στην Κική Αυγουστάτου (HR Manager and Business Excellence).